Ενώθηκαν Γαλαξίας Αδένδρου και Χαλκηδόνα-Επιβεβαίωση της ειδησιογραφίας του www.tsiotras.blospot.com

Μπορεί να προβληματίστηκαν αρκετές φορές για το αν θέλουν να προχωρήσουν μαζί τελικά οι διοικήσεις των δύο σωματείων το πήραν απόφαση και …εγένετο ο Γαλαξίας Χαλκηδόνας. Όπως διαβάζουμε στο www.infobasket.gr τη νέα ομάδα θα συνδυαστούν τα καλά στοιχεία Χαλκηδόνας και Γαλαξία Αδένδρου για τη παρουσία ενός δυναμικού συνόλου στη πρώτη τους χρονιά στη Β΄ Εθνική. Άλλωστε προσπαθήσανε πολύ για να φτάσουν μέχρι εδώ και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη… Νέα έδρα θα έχουν το Άδενδρο που άλλωστε, αν εξαιρέσουμε τη δύσκολη χρονιά που μας πέρασε, ήταν πάντα μια παραδοσιακή και μπασκετική έδρα και όλη η πόλη ζει για το μπάσκετ…

Προπονητής θα παραμείνει και στο νέο σύνολο που θα δημιουργεί ο Δημήτρης Γερoφώτης μετά τη πολύ καλή χρονιά που έκανε με τη Χαλκηδόνα, ενώ βοηθός του θα είναι αυτός που θα αναλάβει και την ομάδα που θα συμμετάσχει στο Α΄ τοπικό.
Το νέο ρόστερ θα είναι κατά κύριο λόγο νέοι παίκτες που θα αποκτηθούν αυτό το καλοκαίρι ενώ ένα μικρό μέρος του θα αποτελείται και από παίκτες της Χαλκηδόνας.
Ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις του προπονητή με παίκτες και οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν εμπειρία και στη Β΄ Εθνική και στην Α2. Το νέο διοικητικό συμβούλιο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόεδρος θα είναι ο Γιάννης Τσαλώνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια