«Κατοστάρα» για την Εθνική Εφήβων στο τουρνουά της Παραμυθιάς-Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ

Παίκτες που θα αποτελέσουν την Εθνική Εφήβων της νέας περιόδου, επικράτησαν με 38-102 της Παραμυθιάς στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά «49 Προκριτών» με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους 49 ήρωες που εκτελεστήκαν στη Παραμυθιά από τους Γερμανούς κατακτητές με την συνεργασία των Τσάμηδων. Για πέντε λεπτά κόντραρε τους διεθνείς έφηβους η τοπική ομάδα που είναι νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της τοπικής Ενωσης (ΕΣΚΑΒΔΕ).

Μετά το πέρας του πρώτου πενταλέπτου, η Εθνική με σερί 9-0 κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα δέκα πόντων (11-21). Η διαφορά ξεπέρασε τους δέκα πόντους (17-28) με τη λήξη της πρώτης περιόδου και έφθασε το 17-42 στο 15ο λεπτό. Παρά τις συνεχείς αλλαγές από τον Γιώργο Βλασσόπουλο, η διαφορά συνέχισε να ανεβαίνει και έφθασε το +30 στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου (26-56), τους σαράντα πόντους τα μέσα του και τους πενήντα με την λήξη του. Οι παίκτες της τοπικής ομάδας δεν άντεξαν στο τρέξιμο και στο συνεχές πρες των διεθνών και κατέρρευσαν.  Ετσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα με τις δύο αποστολές να φωτογραφίζονται αγκαλιά μετά τη λήξη του αγώνα. 
Δεκάλεπτα: 17-28, 26-54,  28-83, 38-102
Διαιτητές: Μητσόπουλος-Στάθη
ΚΑΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ(Παπανικολάου): Ματσάγκας 3, Μπαμπάς 2, Μάστορας 1, Κούρτης 3(1), Ρήγας 4(1), Τώνης, Τριάντης 3(1), Γαλανόπουλος, Λιάκος 12(1), Σίσκος 10(1).
ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ(Βλασσόπουλος): Σπυριδωνίδης 4, Αγγέλου 5(1), Σιόλογκας 13(1), Σπυρόπουλος 8(2), Φιλιππάκος 5, Σλαφτσάκης 9, Μήτσιαλος 16, Πιεβαλίτσα 17(1), Διαμαντάκος 9, Καραμπέκης 2, Αναγνωστόπουλος 5, Βαρνάβας 6.





Φωτορεπορτάζ: Ζιάγκος Κώστας, www.kostasziagos.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ούτε ένα παίκτη του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης (Πρωταθλητή Εφήβων 2010-2011) δεν κάλεσαν στην Εθνική Εφήβων.Τι κλήσεις είναι αυτές;;;;;Πολύ φοβάμαι ότι με τέτοιες λογικές δεν θα αποφύγουμε τον υποβιβασμό αυτή τη φορα.
Ο χρήστης tsouf είπε…
Από τον περσινό πρωταθλητή εφήβων υπήρχε ο Μαυρογιάννης! Το είπε κι Μίσσας πως είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους! από το παιδικό δεν το συζητώ, μια ομάδα ο βεζένκοφ ήταν. Κανένας άλλος δεν άξιζε! οπότε μια χαρά.
Ο χρήστης tsouf είπε…
Ο Μαυρογιάννης είναι του Αρη. Από το παιδικό τμήμα μόνο ο Βεζένκοφ ήταν καλός.Όλη η ομάδα εκείνος ήταν!οπότε ποιόν αλλον να πάρει τον Χρυσικόπουλο που πήγε Ιταλια? το καλοκαιρι κατέυθειαν θα έρθει