Ευχαριστημένοι παρά την ήττα από την ΦΕΑ στα Ανω Λιόσια

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΔΑΣ Ανω Λιοσίων, υπάρχει όπως πάντα η άποψη της ομάδας για το χθεσινό παιχνίδι με την ΦΕΑ στα «Μπιζάνεια»: «Η ΦΕΑ φέτος είναι μια ομάδα υψηλοτέρου επιπέδου από το δικό μας, κι έτσι σκοπός μας ήταν απλά να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε πρόοδο από την κακή εικόνα της προηγούμενης βδομάδας. Και οι δύο στόχοι επετεύχθησαν.





Στο τέταρτο δεκάλεπτο πήγαμε τη διαφορά τέσσερις φορές στους τρεις πόνοτυς, μάλιστα την τελευταία στο 38΄ είχαμε τρεις ευκαιρίες, δύο λέι-απ και ένα φόλοου με την Kένεντι για να μειώσουμε την διαφορά στον πόντο, αλλά όχι μόνο δεν ευστοχήσαμε, δεχτήκαμε και τρίποντο από την Χαλιβέρα στον αιφνιδιασμό και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Με εξαίρεση τα πρώτα διστακτικά λεπτά όπου βρεθήκαμε 9-3 πίσω στο σκορ, στο υπόλοιπο ματς κάναμε μια αρκετά καλή, για την εποχή, εμφάνιση και δείξαμε οτι οι τέσσερις καλές προπονήσεις αυτής της βδομάδας έφεραν πρόοδο.
Καλές σήμερα οι δύο ξένες μας, η Πλανέτα ήταν πολύ καλή στο δεύτερο, ενώ η Κέννεντι πέρα από άμυνα, οργάνωση και 16 πόντους, μάζεψε και 11 ριμπάουντ (τα 6 επιθετικά). Καλαμπάκου και Παυλοπούλου ήταν οι καλύτερες από τις Ελληνίδες. Η ΦΕΑ είχε σε καλή μέρα τις Σταμάτη και Νικολαϊδου, ομως υπερχρήσιμη ήταν η Κάρι που δημιούργησε ευκαιρίες για όλες. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Κρόνο που έχασε στο άλλο παιχνίδι από τις διοργανώτριες Εσπερίδες. Δεν αγωνίστηκαν οι Ίωάννα Δίελα για μας και η Αυγουστίνα Ρούσου για την ΦΕΑ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια