Οι φίλοι του ΠΚ Νεάπολης για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου ανδρών της ΕΚΑΣΘ


Αμεσος ήταν ο σχολιασμός του αγώνα στη Χαλκηδόνα από το σάιτ των φίλων του ΠΚ Νεάπολης που αναφέρει τα εξής:







«Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η ανδρική μας ομάδα για την φάση των «8» του κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ μέσα στη Χαλκηδόνα επί της τοπικής ομάδας με τελικό σκορ 50-54.

Παρά το όσο μύρια που πέρασε η ομάδα αυτή τις τελευταίες δέκα ημέρες βρήκε το ψυχικό σθένος και νίκησε περνώντας μέσα από τη Χαλκηδόνα και παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ.

Μεγάλη η συμβολή του προπονητή μας Γιάννη Γκενογλου που όλες αυτές τις ημέρες σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας φρόντισε να περάσει η μπόρα με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες για τον σύλλογο.

Η σημερινή (χθεσινή) πρόκριση της ομάδας οφείλετε σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια αυτή του προπονητή της ομάδας μας ,αλλά οφείλετε και στην ενέργεια που καταθέσαν οι αθλητές μας εντός γηπέδου, στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδιά, η νίκη είναι δική τους, η πρόκριση είναι δική τους, η χαρά είναι για όλη τη Νεάπολη…!!!

Σε μεγάλη ημέρα ο Σαχινιδης σε άμυνα και επίθεση ,έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα. Η επιστροφή του Χάρη Μαρλα σε επίσημο αγώνα μετά από ένα μήνα ήταν τονωτική ένεση προς τους συμπαίκτες του. Η φιλότιμη προσπάθεια του Βαγγελη Τσαλικιδη ήταν τεράστια.

Η παρουσία των άλλων παιδιών καταλυτική. Δε θα μπορούσε αυτή η ομάδα να χάσει σήμερα-χθες-παρά το κακό ξεκίνημα κα το 10-3 η ομάδα πήρε μπροστά ,πάλεψε όλο το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο την κατάλληλη στιγμή πέρασε στο σκορ και μετά ολο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι…ίσως το καλύτερο παιχνίδι κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ για φέτος….

 Η ομάδα της Χαλκηδόνας στηρίχτηκε στο γνωστό τρίο των Μπαγκι,Τουλουμη και Γουνιωτη αλλά εκτός του πρώτου οι άλλοι δυο δεν ήταν σε καλή ημέρα…έτσι παγιδεύτηκαν στην καλή αμυντική διάταξη της ομάδας μας…

 Οι διαιτητές του αγώνα Μοσχοτογλου και Μανιος προσπάθησαν να μη κάνουν το μεγάλο λάθος κάτι που το κατάφεραν. Κάνεις δε περιμένει από τους ανθρώπους αυτούς να είναι αλάνθαστοι , αλλά και κανείς δε θέλει οι διαιτητές να είναι αυτοί που θα κρίνουν τη μοίρα ενός αγώνα…Σήμερα –χθες- οι διαιτητές σχεδόν τα κατάφεραν.

Και τώρα τι;
Τώρα η ομάδα την Παρασκευή το βράδυ παίζει στον ημιτελικό του κυπέλλου με την Ευκαρπία…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…
Ραντεβού στη Νεάπολη την Παρασκευή στις 9 παιδιά…»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια