Πήρε τη νίκη και την διαφορά ο Μακεδονικός Λητής


Σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη με διαφορά τουλάχιστον έξι πόντους, ήταν μονόδρομος για το Μακεδονικό Λητής, η ομάδα επικράτησε του Μεγάλου Αλεξάνδρου Μελισσοχωρίου με 62-60.








Μ’  αυτή μας την νίκη οι δύο σύλλογοι ισοβαθμούν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά η Λητή υπερέχει στην διαφορά πόντων.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα η νικήτρια ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ και σε κανένα σημείο του αγώνα η διαφορά δεν έπεσε κάτω από τους 10 πόντους. Η διαφορά συνέχισε να αυξάνει και το ημίχρονο έκλεισε με διαφορά 21 πόντων.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά μειώθηκε αλλά στο τέταρτο, οι σωστές επιλογές στην επίθεση, η πολύ καλή άμυνα και η συγκέντρωση των παικτών της Λητής, οδήγησε στον περιορισμό των λαθών και την σημαντική νίκη στην προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Δεκάλεπτα: 13-10, 36-15, 49-36, 62-50
Διαιτητές: Τζιοπάνος Ν.-Τζιοπάνος Γ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ (Μοδίτσης): Διαμαντόπουλος 6, Ζαμπούλης 11 (3), Πατουλίδης 2, Παπαντωνίου 18 (1), Καλιφούλης 16 (1), Νίκας 9, Σπαθάρης, Τσαλιγόπουλος, Παπαδόπουλος
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Τσιτσικλής): Μουτσούδης 14 (4), Κιουλπεκίδης 4, Μέρμηγκας 2, Νέτσικας 4, Δημητριάδης 2, Χαλκιάς 9, Λιβέρης 15 (1), Σταυρούσης, Βούλγαρης, Τσιουμλέκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια