Ο Γιάννης Μέντης σχολιάζει την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών


Ο γνωστός τεχνικός Γιάννης Μέντης αναλύει με τον δικό του τρόπο τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στην Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών:










«Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, ο Μακεδονικός κέρδισε ξανά τον ΕΟΣ για δεύτερη φορά μέσα στην αγωνιστική περίοδο, πράγμα που δείχνει πόσο σημαντική δουλειά γίνεται στο συγκεκριμένο σωματείο. Πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτρια και στις παίκτριες του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα 8-0 υπέρ των γηπεδούχων, που παρουσιαστήκαν στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση και πάθος για τη νίκη. Τελικά την κατάκτησαν αν και το τελικό αποτέλεσμα επιθετικά δεν ήταν μεγάλο σε σκορ.

Διακρίθηκαν όλες οι ψηλές του Μακεδονικού, που παίζοντας σωστά με πολύ καλή τακτική έπαιρναν την μπάλα μέσα στο καλάθι και έβγαιναν νικήτριες σε πολλές φάσεις. Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Πεχλιβανίδου και η Κέκελη (ήταν εύστοχη και καθοριστική). Από τον ΕΟΣ σταθερή αξία οι Κεσόγλου, Πετρίδου και η Καμπίτση με την Θωμά να προσπαθεί αλλά να κάνει πολλές λάθος πάσες.  

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια η διάφορα δυναμικότητας ήταν εμφανής για τους πρωτοπόρους που δεν δυσκολευτήκαν να κερδίσουν άνετα. Μια πολύ καλή εμφάνιση ξανά για την ομάδα του Σταυρού Γουναρίδη που κατέλαβε την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα με παιχνίδια φωτιά για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Ζευγάρια που δύσκολα προβλέπεις το τελικό αποτέλεσμα. Λογικά πολύ δύσκολα θα βγει πρωταθλητής και αυτό είναι μεγάλη χαρά για το άθλημα που υπηρετούμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια