Παπαθεοδώρου: «Αν είχαμε λίγη τύχη…»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Εφήβων μίλησε για τα ανάμεικτα συναισθήματά του μετά τη νίκη με 74-70 επί της Ρωσίας, που όμως δεν έφτανε για να έρθει η πρόκριση στη δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Λετονίας.









«Υπάρχει ικανοποίηση για τη νίκη, αλλά πίκρα για τον τρόπο που χάθηκαν τα δύο προηγούμενα ματς με Τσεχία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη και ουσιαστικά μας στέρησαν τη δυνατότητα πρόκρισης. Η ομάδα αυτή έχει αμφισβητηθεί πάρα πολύ και ο πήχης ήταν χαμηλά, αλλά δείξαμε ότι θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να φτάσουμε ψηλά στη διοργάνωση, καθώς οι διαφορές μεταξύ των περισσότερων ομάδων είναι πολύ μικρές και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτούς. Δυστυχώς για ένα λάθος, μια κακή στιγμή, ένα άστοχο σουτ μείναμε εκτός δεύτερης φάσης και θα διεκδικήσουμε μία από τις θέσεις 9-16», τόνισε.


Όσο για τη συνέχεια, που περιλαμβάνει αρχικά τη συμμετοχή σε όμιλο μαζί με Σλοβενία, Βουλγαρία και Ουκρανία, είπε: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε. Υπάρχει συνέχεια στο τουρνουά και στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έχουμε λίγο χρόνο για ξεκούραση, αφού από τη Δευτέρα αρχίζουν πάλι οι υποχρεώσεις, ενώ θα μετακινηθούμε από το Βέντσπιλς στη Λιεπάγια. Έχουμε ήδη εικόνα από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε και πιστεύουμε πως είναι στα μέτρα μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια