Μηδενίστηκε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου


Οριστική είναι η απόφαση της ΕΟΚ σχετικά με το μηδενισμό του Παναθηναϊκού για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση κόντρα στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου. Έτσι, η ομάδα από το Νέο Ρύσιο παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 20-0.





Όπως γράφει το sportshero.gr/basket η Αναγέννηση Ν. Ρυσίου πήρε οριστικά στα χαρτιά με 20-0 τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αφού οι πράσινοι δεν προσκόμισαν δελτία αθλητικής ιδιότητας.

Οι πράσινοι προσκόμισαν κάποια έγγραφα στα οποία ανέφεραν ότι έγινε παραβίαση και κλοπή αλλά το ΔΣ της Ομοσπονδίας δεν μπορούσε να δεχθεί την ανωτέρα βία αφού τα έγγραφα του αρμόδιου αστυνομικού τμήματος όπου έγινε η σχετική καταγγελία είχαν ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις για το συμβάν.

Το συμβούλιο λοιπόν επικύρωσε τον μηδενισμό και οι όποιες ενέργειες του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αν επιδιώξει κάτι τέτοιο θα είναι η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Οι νομικοί σύμβουλοι του «τριφυλλιού» γνωρίζουν ότι ακόμη  και με την μορφή κατεπείγοντος η συζήτηση του θέματος στο ΑΣΕΑΔ είναι δύσκολο να έχει απόφαση και να τελεσιδικήσει πριν την έναρξη των πλέϊ οφ αλλά σύντομα θα γνωρίζουμε ποιές θα είναι οι ενέργειές τους.


Οι συνέπειες της απόφασης για το Ρύσιο είναι απόλυτα θετικές και θα πρέπει να θεωρούν βέβαιη την  απευθείας παραμονή αν νικήσουν τον Κρόνο τελευταία αγωνιστική στην Θεσσαλονίκη. Ο Παναθηναϊκός θα έχει σίγουρα επιπτώσεις αλλά το μέγεθός τους θα φανεί μετά τον αγώνα με την ΑΕΣ Ελληνικού την Κυριακή στο Μετς και το παιχνίδι του Πρωτέα Βούλας στο Παλατάκι με τον ΠΑΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια