Βήμα τελικού για τις γυναίκες της ΜΕΝΤ-Διαμαρτυρίες από τον Αίαντα Ευόσμου

Την πρώτη της νίκη πέτυχε πριν από λίγο στην έδρα τηςς η ΜΕΝΤ που επιβλήθηκε με 66-56 του Αίαντα Ευόσμου, στον ημιτελικό των πλέι-οφ της Α΄ ΕΚΑΣΘ γυναικών.








Οι φιλοξενούμενες ήταν μπροστά στο σκορ με διαφορά 16 πόντων στα τέλη της τρίτης περιόδου. Η ΜΕΝΤ  άλλαξε την άμυνα της και έκανε ένα σερί 24-4 που της έδωσε τη νίκη. Δύο πριν τη λήξη ο προπονητής των φιλοξενουμένων Αλέξανδρος Μαυρίδης αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή.

Οι παράγοντες του Αίαντα διαμαρτύρονται για τις δύο τεχνικές ποινές που δέχθηκε ο προπονητής τους, καθώς όπως αναφέρουν «δε νοείται να δίνεται τεχνική ποινή ενώ ο προπονητής λέει σε παρακαλώ πολύ μετά από υπέρ του σφύριγμα», ενώ στη δεύτερη περίπτωση υποστηρίζουν ότι μπήκε στο γήπεδο προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην Σταμπή που τραυματίστηκε σοβαρά.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη στις 21:00 στον Εύοσμο. 

Δεκάλεπτα: 18-16, 33-35, 42-52, 66-56
Διαιτητές: Παπαδοπούλου Χρ.-Σελεβός
ΜΕΝΤ (Διαβολεμένου): Καμπίτση 17(3), Αυγερινού, Δεβετζόγλου, Σίμου, Τόσκα 20, Σωτηριάδου 8, Πεταχτή 6, Καρπώνη, Ράλλη, Σταματιάδου 1, Ριτζαλέου 5, Παπαγεωργίου 9. 

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Μαυρίδης): Μαυροπούλου 2, Σταμπή 16(2), Παστουρματζή 10, Ορλιακλη 4, Καρυπίδου, Τσορτανίδου 4, Παυριανίδου 4, Μπάλκογλου, Νικολαϊδου 6, Δέλλιου 4, Τερζοπούλου 4, Φόρογλου 2. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια