Πρώτο κύπελλο «Προκόπης Τσικουντούρας» από τον ΑΟ Μεσήμβριας

Τη Δευτέρα 28 Απριλίου ο Α.Ο. Μεσημβρίας ολοκληρώνει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιμετωπίζοντας τους Μύθους Χαλάστρας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Αθανασίου στις 20:30.





Με απόφαση της διοίκησης της ομάδας από φέτος και κάθε χρόνο ο τελευταίος αγώνας της κάθε χρονιάς εντός έδρας θα παίρνει τη μορφή φιέστας και θα απονέμεται κύπελλο στη μνήμη του παλιού αθλητή του συλλόγου Προκόπη Τσικουντούρα που μας άφησε πριν τέσσερα περίπου χρόνια.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνουν διαγωνισμοί με διάφορα έπαθλα. Φέτος η ομάδα που θα τεθεί αντίπαλος στο πρώτο κύπελλο «Προκόπης Τσικουντούρας» είναι οι Μύθοι Χαλάστρας. Έτσι δίνεται η ευκαιρία στην ομάδα μας να ανταποδώσει την άψογή φιλοξενεία αλλά και την αδελφοποίηση των δύο ομάδων που πραγματοποίησαν οι άνθρωποι των Μύθων με εμπνευστή τον Θοδωρή Σαρητσιώτη.

Θα είναι μια πολύ όμορφη εκδήλωση και ευχή όλων είναι ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και να τιμήσει με την παρουσία του το τμήμα μπάσκετ του Α.Ο. Μεσημβρίας και ιδιαίτερα τη μνήμη του Προκόπη Τσικουντούρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια