Πρωταθλητές στο ΕΚΘ οι Εκτελωνιστές-Επικράτησαν μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι με 55-53 της Eurobank-Φωτορεπορτάζ

Ο Σύλλογος Εκτελωνιστών Θεσσαλονίκης είναι ο πρωταθλητής του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, καθώς επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στον άτυπο τελικό με 55-53 της  Eurobank.







Η ομάδα των Εκτελωνιστών που ανέβηκε φέτος από την Β΄ κατηγορία, κατάφερε στην πρώτη της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία να κατακτήσει τον τίτλο.

Απίστευτη ήταν η εξέλιξη του αγώνα που συγκέντρωσε αρκετούς φίλους του αθλήματος στο κλειστό της Πυλαίας. Ο ΣΕΘ είχε σταθερό προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί με 53-42 περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη.

Όμως ο Ματζίρης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με συνεχόμενα τρίποντα έφερε το παιχνίδι στο καλάθι. Τελικά οι Εκτελωνιστές πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να πανηγυρίσουν τον τίτλο παρέα με τους συναδέλφους τους και τις οικογένειές τους.

Πρωταγωνιστής των νικητών ο Βύρωνας Ιωακειμίδης που όπως μας εκμυστηρεύτηκε ήταν ο τελευταίος αγώνας της μεγάλης του καριέρας.

Δεκάλεπτα: 13-7, 30-23, 47-38, 55-53
Διαιτητές: Σπανός-Παπαγεράς
ΣΕΘ(Κοσμίδης-Κουμπάρος): Φραγκουλίδης 4(1), Ταρνανίδης 9, Ελευθεριάδης 2, Ψαρόπουλος 1, Καπνιάς 7(1), Ιωακειμίδης Γ. 6, Μίμης, Ιωακειμίδης Β. 18(3), Βλάχος 8, Κρητικόπουλος.
EUROBANK(Πάσχος-Δικαιοφύλαξ): Ματζίρης 18(5), Παπαδόπουλος 12(2), Βεζυρτζής, Καλαφατίδης 5, Παγωνούδης 16, Κιοσέογλου 2, Μιχαλιέρης, Καρυπίδης.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια