Μελετιάδης: «Είμαστε καλύτεροι από την Πορτογαλία»

Η «Μ. Παρασκευή» για την Εθνική Ομάδα των Νεανίδων έφτασε. Ο αυριανός αγώνας για τη τρίτη και καθοριστικότερη φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα στη διοργανώτρια Πορτογαλία μπορεί με νίκη να απαλλάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο άγχος (της παραμονής).


Η Εθνική Νεανίδων στον αγώνα με τη Πορτογαλία (18.15) μπορεί να εξασφαλίσει, με νίκη, τη παραμονή στη Α Κατηγορία που ήταν άλλωστε και ο βασικότερος στόχος από την αρχή της διοργάνωσης. Η ομάδα ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της χωρίς προβλήματα (τραυματισμούς).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ευριπίδης Μελετιάδης, κάνοντας τον απολογισμό των έξι αγώνων μέχρι τώρα στη διοργάνωση υποστήριξε: «Θεωρώ ότι κάναμε καλές εμφανίσεις. Η Πολωνία που χαρακτηρίστηκε η χειρότερη εμφάνιση μας πιστεύω ότι από συγκυρίες (ισοβαθμίες) δεν πέρασε στις καλύτερες 12. Νομίζω ότι είναι ένα σκαλί καλύτερη ομάδα από τις περισσότερες που συμμετέχουν στο τουρνουά».

Το μυαλό και οι σκέψεις τόσο του Ευριπίδη Μελετιάδη όσο και των διεθνών εστιάζεται πλέον στο ματς (κλειδί) με τη Πορτογαλία. «Έχει τα συν και τα πλην σαν αντίπαλος» τόνισε ο Ευριπίδης Μελετιάδης και συμπλήρωσε αναλυτικότερα: «Είμαστε σαφώς καλύτερη ομάδα. Θα παίξουμε όμως εκτός έδρας αφού η Πορτογαλία θα έχει τη θερμή συμπαράσταση 1500 περίπου θεατών που μέχρι τώρα έχουν βοηθήσει σημαντικά την ομάδα τους» και καταλήγοντας υπογράμμισε:  «Η Πορτογαλία στηρίζεται σε δυο παίκτριες. Καταρχήν στη σέντερ, Μαρία Κουστούρκοβα που είναι ο βασικός πυλώνας την ομάδα της (σ.σ. 14,8 π. και 10,2 ρ. ανά παιχνίδι). Ο δεύτερο άξονας της Πορτογαλίας είναι η Σιμόνε Κόστα (σ.σ. 12 π. και 3.2 ας. ανά παιχνίδι). Αν τις περιορίσουμε θα φτάσουμε στη επιτυχία».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια