Γαρέζος, Χατζόπουλος και Σταματογιάννης στο ανδρικό του Ηρακλή-Τι δήλωσαν οι τρεις παίκτες και ο προπονητής τους Γιάννης Δαμαλής

Μετά από αρκετά χρόνια ο Ηρακλής θα έχει στο ανδρικό τρεις δικούς του παίχτες. Στο σύλλογο αισθάνονται χαρούμενοι που είδαν μετά από δύο χρόνια εφαρμογής του νέου προπονητικού πλάνου και της έντονης και καλής δουλειάς που γίνεται, τρία παιδιά από τις ακαδημίες να ενσωματώνονται στο αντρικό τμήμα.




Πρόκειται για τους Γαρέζο Γιώργο (1995, 1,96), Χατζόπουλο Χρήστο (1996, 2.00) και Σταματογιάννη Αλέξανδρο (1997, 2.02). Και οι τρεις είχαν προτάσεις από άλλους συλλόγους, και μάλιστα ο τελευταίος από δύο μεγάλα σωματεία της πόλης, αλλά και οι τρεις προτίμησαν να συνεχίσουν στον «Ημίθεο». Να τι δήλωσαν:
  
Γιώργος Γαρέζος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω στην αντρική ομάδα που μεγάλωσα, ταξίδεψα και αγάπησα από μικρός. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Γιάννη Δαμαλή που δύο χρόνια τώρα με έχει βοηθήσει απίστευτα, του χρωστάω πολλά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κόουτς Κυρούδη που με επέλεξε και με εμπιστεύτηκε. Συνεχίζω τη δουλειά».

Χρήστος Χατζόπουλος: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές που με βοήθησαν να βελτιωθώ και τώρα μου δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσω μία θέση στη μεγάλη ομάδα. Θα συνεχίσω τη δουλειά και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου».

Αλέξης Σταματογιάννης: «Xαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι μέλος της αντρικής ομάδας του συλλόγου που αγαπώ και ελπίζω μέσα από τη σκληρή δουλειά να καταφέρω πολλά πράγματα».
  
Σημαντικό μερίδιο σε όλα τα παραπάνω έχει ο Γιάννης Δαμαλής, προπονητής των εφήβων του Ηρακλή και από φέτος υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δουλειά που έχουν καταβάλλει και για τη θέληση που δείχνουν. Είμαστε ώρες μέσα στο γήπεδο. Μπράβο και στον προπονητή Γιώργο Κυρούδη που θέλει να δώσει ευκαιρίες.


Ο Ηρακλής ήταν πάντα ένα σωματείο παραγωγής νεαρών αθλητών και αυτό για αρκετά χρόνια είχε ατονήσει. Τα παιδιά τώρα θα πρέπει να υποστηριχθούν και προπονητικά και ψυχολογικά. Είναι σημαντικό τα παιδιά αυτά να καταλάβουν ότι δεν είναι έτοιμα να αντεπεξέλθουν ακόμη σε τέτοιες κατηγορίες αλλά με σκληρή δουλειά και υπομονή σε λίγο καιρό μπορούν να φέρουν την ομάδα εκεί που ανήκει. Τους εύχομαι καλή πορεία και πάνω από όλα υγεία σωματική και πνευματική».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια