Ανακοινώθηκαν και επίσημα από τον Ολυμπιακό Βόλου, Σουλτάνη, Δεληγιάννη, Ταντουρόφσκα και Θωμά

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τις αθλήτριες:









-ΣΟΥΛΤΑΝΗ ΡΑΦΑΕΛΑ (combo guard, 23 χρονών, 1.72), πέρυσι αγωνιζόταν στα Μελίσσια όπου κατέλαβαν την τρίτη θέση στον νότιο όμιλο της Α2. Η Βολιώτισσα αθλήτρια, επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα χρόνο.

-ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ (power forward, 29 χρονών, 1.82), πέρυσι αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ και ριμπάουντερ της Νίκης Λευκάδας με την οποία κατέλαβε την τρίτη θέση στον βόρειο όμιλο της Α2. Είναι Βολιώτισσα,και έχει αγωνισθεί σε Παλαιό Φάληρο, Ολυμπιάδα Λάρισας, Νίκη Λευκάδας και επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στην ομάδα.

-ΤΑΝΤΟΥΡΟΦΣΚΑ ΑΝΝΑ (shooting guard, 24 χρονών, 1.75), πέρυσι αγωνιζόταν στην Ανδριατική Λίγκα ενώ επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα χρόνο καθώς και το 2012-13 αγωνιζόταν στον Βόλο όταν και επιστρατεύτηκε στον δεύτερο γύρο για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α1.

-ΘΩΜΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ (guard, 19 χρονών, 1.72), πέρυσι αγωνιζόταν στον Α.Ο Κύμης ενώ είναι φοιτήτρια στον Βόλο (αρχιτέκτων μηχανικός) και θα πλαισιώνει την τετράδα U21 που είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους στην 12αδα μαζί με τις νεαρές, Αρτεμισίου Αναστασία, Παρασχάκη Ελένη, Κοπάνου Άννα Μαρία.

- Παρέμειναν για άλλη μια σεζόν δυο πολύ σημαντικές και ποιοτικές αθλήτριες, η center Νίκη Ζέρβα (πρώτη σκόρερ και πρώτη ριμπάουντερ της περσινής Α2 καθώς και η Κοζανίτισσα power forward Εύη Κυριατζίδου που πέρυσι στον δεύτερο μισό του πρωταθλήματος καθοριστική συμβολή στην άνοδο της ομάδας, όταν και επέστρεψε μετά το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

- Προσπάθειες γίνονται να βρεθεί λύση και να βοηθήσουν την ομάδα οι έμπειρες Βολιώτισσες Ζαμπάκα Βιβή, Καποδίστρια Γεωργία, Ζήτη Ελένη καθώς και η νεαρή Καλαπαναγιώτου Ζωγραφιά οι οποίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα μπορούν να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

-Παρέμειναν στο έμψυχο δυναμικό όλες οι αθλήτριες (πλην της Δημητρας Χαβαλε), που συμμετείχαν και πέρυσι στην ομάδα και συγκεκριμένα οι Σαρακατσάνη Λία, Μπακρατσά Μίνα, Αγαγιώτη Λαμπρινή, Κατσιοπούλου Έλλη ενώ θα δοθεί δανική για ένα χρόνο η Εβελινα Αλεξίου.


Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 στο ΕΑΚ Βόλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια