Παπανικολάου: «Τεράστια ευκαιρία το ΝΒΑ»

Ο Κώστας Παπανικολάου αυτή την στιγμή είναι απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά παραμένει ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, το ΝΒΑ.









Ο Έλληνας παίκτης, είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόκληση του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA για το ΝΒΑ και τη νέα του ομάδα τους Χιούστον Ρόκετς.

«Είναι μια τεράστια ευκαιρία για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Χιούστον που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία για να είμαι εκεί», είπε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA.

Στη συνέχεια ο άλλοτε φόργουορντ του Ολυμπιακού αλλά και της Μπαρτσελόνα, τόνισε ότι αυτό που θέλει είναι να αποδείξει ότι η απόφαση των Ρόκετς ήταν σωστή και να τους δικαιώσει με την απόδοσή του στον μαγικό κόσμο. «Είναι ένα μεγάλο βήμα, μία μεγάλη πρόκληση για μένα. Αυτό που θέλω είναι να δω τα όριά μου, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να κάνω υπερήφανους τους ανθρώπους που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία και επιπλέον να νιώσουν καλά με την απόφασή τους».

Για τον Έλληνα παίκτη, μίλησε και ο ομοσπονδιακός κόουτς Φώτης Κατσικάρης, ο οποίος τόνισε ότι παρά την επιτυχημένη του πορεία ο Παπανικολάου παραμένει ένας εξαιρετικά εργατικός παίκτης. «Η εξέλιξή του είναι σπουδαία. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, εργατικό. Έχει καλό χαρακτήρα, κάθε μέρα είναι μαχητής σε κάθε προπόνηση, κάθε φορά που πατάει στο παρκέ. Αυτό συνεχίζει να κάνει, δεν έχει αλλάξει».

«Κατά την γνώμη, έκανε σπουδαία δουλειά στην Μπαρτσελόνα. Θεωρώ ότι θα κάνει καλή δουλειά και στο NBA, αλλά και στην Εθνική ομάδα. Είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς παίκτες που έχουμε», συνέχισε ο Φώτης Κατσικάρης.


Για τον Κώστα Παπανικολάου, μίλησε και ο μελλοντικός του συμπαίκτης στους Ρόκετς και διεθνής με την Δομινικανή Δημοκρατία, Φρανσίσκο Γκαρσία. «Είναι καλός παίκτης και θα είναι μία μεγάλης σημασίας προσθήκη για τους Ρόκετς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια