Νίκη πρόκριση στην εκπνοή του αγώνα για τον ΑΟ Μεσήμβριας

Συγκλονιστικός σε εξέλιξη ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς για τον ΑΟ Μεσημβρίας και την ΑΚ Πανοράματος.









Ο ΑΟ Μεσημβρίας κατάφερε τελικά να επιβληθεί με  56-54 στην εκπνοή της αναμέτρησης χάρη στην εμπειρία των παικτών του αλλά και την καταπληκτική άμυνα στα τελευταία δύο λεπτά.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι που έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών αλλά και από το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες που είναι ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας. Ο προπονητής Άγγελος Κυρκόπουλος στο ντεμπούτο του με τα χρώματα του Α.Ο.Μ. ευτύχησε να δει την ομάδα του να περνάει για πρώτη φορά στο δεύτερο γύρο του κυπέλου.

Επόμενος σταθμός της φετινής προσπάθειας είναι το γήπεδο της Νεοχωρούδας όπου την προσεχή Παρασκευή στις 21:30 στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Πενταλόφου.

Δεκάλεπτα: 15-8, 34-25, 42-40, 56-54
Διαιτητές: Σιταρίδης-Γιαννάκης
ΑΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ (Κυρκόπουλος): Κατσούκας, Ζυρίδης, Χουρμουζηίδης 3 (1), Δημολιός 2, Χριστοφής, Αλμασίδης 5 (1), Μπίσκας 12, Ασλανίδης, Μπρούσαλης 16, Στάμογλου 3, Ζεϊμπέκης 11 (1), Ηλιού 4.
ΑΚ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ (Γιαννάκης): Πέντζος 17 (4), Τζίνης 5, Καμάρας 3, Ζαλίδης, Παράσχου, Ρόκκος 18, Σιούτας, Χαρμπής, Σιδηρόπουλος, Αναστασιάδης 11 (2).





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια