Βαριά ήττα για τους Αλιγάτορες

Bαριά - και δεύτερη συνεχόμενη - ήττα γνώρισαν οι Αλιγάτορες Καλαμαριάς, αυτή την φορά από τον Φοίνικα Καλαμαριάς με 76-46.










Όπως και στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα, την πρώτη αγωνιστική, η ομάδα κρατήθηκε κοντά στο σκορ κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου, ωστόσο στο δεύτερο δεκάλεπτο ήρθε η κατάρρευση.

Ο Φοίνικας εκμεταλλεύθηκε τόσο τον συνδυασμό των τριών φάουλ των Δεληγιαννίδη και Μοσχούλα και την έλλειψη ψηλών, όσο και την ασθενή περιφερειακή άμυνα των Αλιγατόρων, τιμωρώντας τους τέσσερις φορές από τα 6,75. Δίπλα στην κακή αμυντική επίδοση της ομάδας ήρθε να προστεθεί και η αρνητική εικόνα επιθετικά. Οι Αλιγάτορες δεν μπόρεσαν να βρουν επιθετικές λύσεις, με αποτέλεσμα να σημειώσουν μόλις πέντε πόντους.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στην τρίτη περίοδο, οι Αλιγάτορες εμφανίστηκαν σαφώς πιο ανταγωνιστικοί, όμως η διαφορά των 17 πόντων που είχε διαμορφωθεί από το ημίχρονο αποδείχθηκε καταλυτική. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήρθε απλώς να πάρει την εικόνα μιας τυπικής διαδικασίας για τον Φοίνικα και του βασανιστηρίου για τους Αλιγάτορες.

Δεκάλεπτα: 25-18, 50-23, 57-40, 76-46
Διαιτητές: Τσούλης-Διβόλη Ε.

ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Παπαρήγας): Χρυσοχού 2, Μαρτινίδης 5, Μοσχούλας 6, Χατζόπουλος 9 (2), Σίβης 4, Χριστοφίδης 11 (3), Δεληγιαννίδης 4, Βουβαλίδης 5 (1).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια