«Εσπασαν το ρόδι» οι Αλιγάτορες

Την πρώτη τους νίκη για την αγωνιστική περίοδο πέτυχαν οι Αλιγάτορες με αντίπαλο τον Πορφυριακό καθώς επικράτησαν με 48-43.









Τρομερό ξεκίνημα για την ομάδα της Καλαμαριάς με απίστευτη άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο όπου δέχτηκε μόνο τρεις πόντους και αυτούς από ένα σουτ από τα 6,75. Στην επίθεση πέρασε πολλές φορές την μπάλα στο ζωγραφιστό και αυτό μεταφράστηκε σε εύκολα καλάθια, όπου τους έδωσε διαφορά εννέα πόντων.

Στην δεύτερη περίοδο ο Πορφυριακός αντέδρασε και σε συνδυασμό με την χαλάρωση της άμυνας των Αλιγατόρων κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στους τρεις πόντους με την λήξη του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στην τρίτη περίοδο και κατάφεραν να μπουν στην διεκδίκηση της νίκης καθώς με το τέλος του δεκαλέπτου ισοφάρισαν σε 30-30. Στο διάστημα αυτό οι Αλιγάτορες αστόχησαν σε περισσότερες από 7 βολές.

Στην τελευταία περίοδο το ματς ήταν ανοιχτό με τις ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ. Οι Αλιγάτορες ήταν πιο αποφασισμένοι για την νίκη και αυτό αποτυπώθηκε στην ηρεμία του Μοσχούλα που 36 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη με το σκορ στο 45-43 υπερ των γηπεδούχων καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι με 2/2 βολές. Ενώ μέχρι εκείνο το σημείο οι Αλιγάτορες είχαν χάσει περισσότερες από 10 βολές.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή του πρώην προπονητή και νυν παίκτη των Αλιγατόρων Πάρη Πετρίδη, που βοήθησε τα μέγιστα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι ώστε η ομάδα να φτάσει στην πρώτη της νίκη.

Δεκάλεπτα: 12-3, 21-18, 30-30, 48-43
Διαιτητές: Κουκουλεκίδης Β.-Σακαλής
ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ ΚΑΛ. (Παπαρήγας): Χατζόπουλος 14(1), Μαρτινίδης 4, Μοσχούλας 10, Κουγιουμτζής , Κουίδης 2, Χρυσοχού 4, Σίββης 1, Χριστοφίδης , Δεληγιαννίδης , Πετρίδης 9(1), Βουβαλίδης 4, Παπαδημητρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια