Σλούκα: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας»

Ένα ακόμη ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στον Πρωτέα Βούλας και τον Παναθηναϊκό περιλαμβάνει η πέμπτη αγωνιστική της Α1 Γυναικών.









Η γκαρντ των «πρασίνων» Αναστασία Σλούκα αναφέρθηκε στη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής, τονίζοντας ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ σε τέτοια παιχνίδια μετράει το κίνητρο και το πάθος.

«Θα αναμετρηθούν δύο πολύ καλές ομάδες και αυτά τα παιχνίδια κρίνονται επί το πλείστον στις λεπτομέρειες. Ένα καλάθι, ένα λάθος, μια αστοχία μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικά για την εξέλιξη του αγώνα. Αυτό που πιστεύω είναι ότι θα γίνει ένα εξαιρετικά καλό παιχνίδι και θα το ευχαριστηθούμε τόσο εμείς οι αθλήτριες, όσο και ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο».

-Τι είναι αυτό που μετράει περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια;

«Το πρώτο είναι το κίνητρο της κάθε ομάδας και μετά το πάθος και η θέληση για τη νίκη. Θεωρώ ότι όποιος μπει πιο δυνατά και έχει συγκέντρωση και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης θα έχει και τον πρώτο λόγο».

-Έχουν ολοκληρωθεί οι τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. Ποια είναι η γνώμη σου γι΄ αυτό;

«Πρόκειται για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν και ιδιαίτερα μεγάλες διαφορές δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων, αν και κάποιες δείχνουν να ξεχωρίζουν. Το ενδιαφέρον θα κρατηθεί αμείωτο ως το τέλος και θα είναι συναρπαστικές οι μάχες στα πλέι οφ και πλέι άουτ. Πιστεύω ότι είναι από τα πιο ωραία σε εξέλιξη πρωταθλήματα των τελευταίων ετών».

-Φόρεσες για χρόνια τη φανέλα των «μικρών» εθνικών ομάδων. Ποια είναι τα όνειρά σου και οι φιλοδοξίες σου από εδώ και πέρα;

«Για κάθε αθλήτρια είναι όνειρο και τιμή να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο. Εγώ ήμουν πολύ τυχερή που έχω «υπηρετήσει» όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες (Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών) και ελπίζω στο μέλλον να αγωνιστώ και στη Γυναικών. Είναι κάτι το οποίο θα ήθελα πάρα πολύ και ελπίζω να ζήσω αυτή τη στιγμή».

-Σκέφτεσαι κάποια στιγμή να επιχειρήσεις το βήμα και να αγωνιστείς σε ομάδα του εξωτερικού;


«Αν το ευνοήσουν οι συνθήκες, μακροπρόθεσμα, ναι. Είναι αναμφίβολα μια καλή εμπειρία. Στην παρούσα φάση, όμως το μόνο που σκέφτομαι είναι  πώς να βοηθήσω την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό, να πάει όσο γίνεται καλύτερα στο Πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια