Τρίτη επιτυχία για τους Αλιγάτορες

Την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι Αλιγάτορες Καλαμαριάς κερδίζοντας εύκολα τον Άτλα Τριλόφου με 77-58.











Η ομάδα της Καλαμαριάς έπαιξε πολύ καλή άμυνα από την αρχή του παιχνιδιού και αυτό της έδωσε το δικαίωμα να ξεφύγει από νωρίς στο σκορ. Ο Άτλας δεν κατάφερε να ακολουθήσει στο σκορ κυρίως λόγω των περιορισμένων λύσεων και αν δεν είχε εκτελέσει περίπου 20 βολές στο πρώτο μέρος τότε η διαφορά θα είχε ξεφύγει ακόμα περισσότερο.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι Αλιγάτορες έσφιξαν ακόμα περισσότερο την άμυνα τους με αποτέλεσμα να φτάσουν τη διαφορά στη μέγιστη τιμής της (57-36). Τα τελευταία δέκα λεπτά του παιχνιδιού ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τις ομάδες να παίζουν ανοιχτά και το επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου να είναι 24-24.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι ότι για τους Αλιγάτορες σκόραραν δέκα από τους δώδεκα παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν. Ενώ οι 77 πόντοι που πέτυχαν είναι ρεκόρ επιθετικής συγκομιδής για την φετινή χρονιά.

Δεκάλεπτα: 16-9, 36-25, 53-34, 77-58

ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Παπαρήγας): Χατζόπουλος 13(1), Μαρτινίδης 4, Μοσχούλας 9, Πολίτης, Κουίδης 1, Χρυσοχού 2, Σίβης 13, Χριστοφίδης 16, Δασκάλου 2, Κουγιουμτζής, Βουβαλίδης 14, Παπαδημητρίου 3(1).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια