Πετυχημένη η κοπή βασιλόπιτας της ακαδημίας Future Stars-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/1/2015 στο casual-coffee-bar «Alana» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ακαδημίας «Future Stars».








Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Χορηγοί και Υποστηρικτές της ακαδημίας, όπως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος (GBA), ο Νίκος Σταυρόπουλος (Food Plaza), ο Αθανάσιος Αντωνιάδης (Διευθυντής της Σοκολατοποιίας ΙΟΝ), ο Γιάννης Κασιμίδης (Υπεύθυνος αθλητικών ειδών Βορείου Ελλάδας της WILSON), οι επιχειρηματίες του καφέ-bar «Alana»,  ο Ηλίας Σίμο κ.α.

Επίσης παρευρέθηκαν όλοι οι γονείς των αθλητών και αθλητριών καθώς και αρκετοί φίλοι της ακαδημίας μαζί με τους προπονητές Θανάση Κυρκούση, Γιάννη Πολίτη και Απόστολο Σαχά. 

Αμφότεροι ευχήθηκαν στην ακαδημία Καλή Χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Όλοι οι καλεσμένοι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση καθηλώθηκαν από την ωραία 25λεπτη παρουσίαση σε DVD των αθλητικών δραστηριοτήτων της χρονιάς που πέρασε με τίτλο «Sweet Memories».

Στην συνέχεια της εκδήλωσης o Λάζαρος Παπαδόπουλος απένειμε αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές στο εσωτερικό πρωτάθλημα Bambini και Αρχαρίων, καθώς και οι νικητές στα διάφορα χριστουγεννιάτικα Happenings.

Με αναμνηστικά δώρα-ενθύμια τιμήθηκαν οι χορηγοί-υποστηρικτές της ακαδημίας. Με διάφορα πλούσια δωράκια ανταμείφθηκαν οι τυχεροί αθλητές-αθλήτριες όλων των τμημάτων που έτυχαν τα νομίσματα στα βασιλοπιτάκια.

Τέλος ο τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο επίσημος καλεσμένος Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος με την σειρά του χαιρέτησε και ευχήθηκε όλους τους παρευρισκομένους.  Η εκδήλωση έληξε με ευχές από όλους για μια καινούργια χρονιά με υγεία, αισιοδοξία, και πολλές επιτυχίες για την ακαδημία.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια