Basketball Day από το Θερμαϊκό Θέρμης

Η χρονιά προχωρά και οι εκδηλώσεις συνεχίζονται για τα «μικρά» του Θερμαϊκού Θέρμης. Το Σάββατο 4 Απριλίου επαναλαμβάνεται, μετά από γενική απαίτηση, το family playing. Γονείς θα ξαναπαίξουν με τα group των παιδιών τους, καθώς νιώθουν πιο έτοιμοι από την πρώτη φορά.








Τη Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη (ναι, καλά ακούσατε) θεσμοθετείται η Basketball Day. Παιδιά (αγόρια και κορίτσια) γεννημένα από 2000-2007 μπορούν να φέρουν το φίλο, τη φίλη τους, τον ξάδερφο τους, τη συμμαθήτρια τους και να παίξουν μπάσκετ.

Οι αγώνες θα γίνουν από τις 10:30-12:30. Είναι ημέρες διακοπών και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε για να γίνουμε δημιουργικοί.

Τέλος τη Μ. Τετάρτη και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γονέων της Ακαδημίας, στο κλειστό γυμναστήριο της Θέρμης. «Θέλουμε να γνωριστούμε, να ακούσουμε, να μας ακούσετε. Η σχέση συνεργασίας είναι μια αμφίδρομη σχέση η οποία έχει ως απόλυτο στόχο την αρμονική πρόοδο των παιδιών μας. Δε χρειάζεται να επισημάνουμε ότι η παρουσία σας θεωρείται χρήσιμη και ουσιαστική», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια