«Δια περιπάτου» στη Δωδεκάνησο το κύπελλο μπάσκετ με καρότσι

Η Δωδεκάνησος επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι κραταιά δύναμη στον χώρο του μπάσκετ με καρότσι, επικρατώντας με άνεση του Αμαρουσίου (76-31), που πάντως κατέβηκε αποδεκατισμένο, με αρκετές ελλείψεις.





Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ενώ κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Αντάν Χιμάντι. Αμφότεροι παρέλαβαν το βραβείο τους από τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, Τζον Μπρούγος.

Τους διαιτητές και κριτές της διοργάνωσης τίμησε ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΚΑ και Γ.Γ. της ΕΟΑΜ ΑμεΑ, Κώστας Σιάχος, βράβευσε την προσπάθεια της Ίριδας Καβάλας.

Ο Γ.Γ. της ΟΣΕΚΚ, Χάρης Περδίκης, απένειμε αναμνηστικό κύπελλο στη Γ.Ε. Τρικάλων «Αστέρας», ενώ ο παλαίμαχος αθλητής πυγμαχίας και υποστηρικτής του Αμαρουσίου, Νίκος Ανδρεάδης, βράβευσε την ομάδα του ΑΣΚΑ Αμαρουσίου. Το κύπελλο στη Δωδεκάνησο απένειμε ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας.

Διαιτητές: Σέρρας-Παυλόπουλος-Μπίκας.
Δεκάλεπτα: 10-20, 16-46, 21-60, 31-76
ΜΑΡΟΥΣΙ (Γιώρας): Μούκας, Τσαουσίδης 4, Δημητρακόπουλος 4, Αλ Χουσειν, Μαρτσάκης 13, Ράσσα 10.
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μαρκάκης): Τέλογλου, Χαρτερός, Μιχαήλου 8, Χιμάντι 24, Πλαγγέτη 2, Ζαραγκότας 9, Χατζηδημητρίου 7, Βασιλέβ, Παππάς 20, Στυλιανακάκης 6 .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια