Πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες του Αρη-Επικράτησαν στον συγκλονιστικό πέμπτο τελικό του ΠΑΟΚ με 48-46

Οι κορασίδες του Αρη είναι οι πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΘ για την φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς επιβλήθηκαν στον συγκλονιστικό πέμπτο και τελευταίο τελικό του ΠΑΟΚ με 48-46 που διεξήχθη στα Πεύκα.





Οι «κίτρινες» που είχαν συνέχεια το προβάδισμα στο σκορ μετά το μέσο της πρώτης περιόδου κατάφεραν και προηγήθηκαν ακόμη και με δέκα πόντους στα τέλη της τρίτης. Όμως ο «Δικέφαλος» δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με καθοριστικά καλάθια από την Διαμαντίδου και την  Παπαδοπούλου, πέρασε μπροστά με διαφορά τεσσάρων πόντων στα τελευταία λεπτά. Όμως ο Αρης  κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα και στη συνέχεια ήταν πιο ψύχραιμος και με μεγάλο παιχνίδι από τις αδελφές Τσινέκε, που τα έκαναν όλα (άμυνα, επίθεση, ριμπάουντ, τάπες) πήρε τον πρώτο τίτλο του για φέτος.
Δεκάλεπτα: 13-10, 26-19, 37-30, 48-46
Διαιτητές: Κατσιάνης-Λουλουδιάδης
ΑΡΗΣ(Τζιότζιος-Κουλακιώτης): Σικαλίδου 3(1), Τσινέκε Κ. 12, Τσινέκε Ε. 23(2), Βαντσιούρη 4, Θώμογλου, Γιαννουσίου 4, Νιγδέλη, Καλογρίδου, Αβρονιδάκη, Χριστάκογλου, Μπουντούκα 2, Θεοδώρου.  
ΠΑΟΚ(Παπαδόπουλος-Μελετιάδης): Χρυσοστομίδου 3, Αθανασιάδου, Βουλώνη, Παπαδοπούλου 8(2), Λαγκαδιώτου, Ζέρβα, Τασουλίδου, Ράτζα 15(2), Χαλκιά, Διαμαντίδου 10, Σιακαβάρα, Κοντογεώργου 10. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια