Περγαμηνέλης και Μπαχάρογλου στο παιδικό του Αχιλλέα Τριανδρίας

Το νέο τεχνικό δίδυμο στους παίδες του Αχιλλέα Τριανδρίας θα αποτελείται από τους Τέλη Περγαμηνέλη και Πάνο Μπαχάρογλου.







Ο τελευταίος πέρα από την ιδιότητα του προπονητή, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και από τη θέση του γυμναστή αφού θα έχει υπό την εποπτεία του το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, της ενδυνάμωσης, αλλά και της ατομικής ανάπτυξης των παικτών όλη τη χρονιά με έξτρα προπονήσεις. Κοντά στην ομάδα θα βρίσκονται η διατροφολόγος Βιβή Χατζοπούλου, ο ψυχολόγος Παναγιώτης Πλουμίδης και ο ορθοπεδικός Κωνσταντίνος Τσανίδης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «μέλημα όλων είναι να συνεχιστεί η σοβαρή δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα υποδομής, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα που θα αγγίζει τα επαγγελματικά πρότυπα, πάντα όμως προσαρμοσμένο στις λέξεις παιδί- αθλητής- παιδαγωγός.

Παρακολουθώντας το έργο της Ε.ΚΑ.Σ..Θ στις βραβεύσεις αθλητών που διακρίνονται για τις σχολικές τους επιδόσεις και σεβόμενοι τα πιστεύω μας, η ομάδα μας θα πλαισιώνεται και από φιλόλογο που θα παρέχει υποστήριξη στις σχολικές υποχρεώσεις των αθλητών μας θυμίζοντας ότι οι αρχαίοι μας πρόγονοι πρόσεχαν το σώμα παράλληλα με το πνεύμα.


Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αγγελο Μπούμπα για την προσφορά του στο σωματείο μας. Μας έδειξε ότι με πίστη, υπομονή και δουλειά στο παρκέ τίποτα δεν είναι αδύνατο για αυτόν που προσπαθεί και έτσι η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον ίδιο μιας και ο ίδιος αποφάσισε να ασχοληθεί τη νέα χρονιά με εφηβική ομάδα άλλου συλλόγου. Τον ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια