Ο Ταπούτος στην τελευταία μέρα του καμπ του ΒΑΟ-Φωτορεπορτάζ

Ακόμη ένα B.A.O. Basketball Camp τελείωσε. Πέρασαν πέντε ημέρες γεμάτες παιχνίδι, ανταγωνισμό, ένταση, κούραση και πολύ κέφι . Όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν έφυγαν μετά το τελευταίο «ζντο» ευχαριστημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο.






Το B.A.O. Basketball Camp «έκλεισε» όπως ακριβώς «άνοιξε». Με έναν υψηλό καλεσμένο, τον διεθνή παίκτη Χρήστο Ταπούτο. Ο μέχρι πρότινος άσος του Πανιωνίου πέρασε πολύ ώρα με τους αθλητες του Camp εκπληρώνοντας όλες τους τις επιθυμίες.

Αφου τους μίλησε για τις εμπειρίες του, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους (ήταν πολλές) έπαιξε διαγωνισμό σουτ μαζί τους, έκανε τον διαιτητή σε ένα από τους αγώνες του πρωταθλήματος 4 on 4 (που διεξάγεται στα πλαίσια του Camp) και υπέγραψε αυτόγραφα ακόμη και στα μπλουζάκια και στα παπούτσια των νεαρών αθλητών. Για το τέλος άφησε το καλύτερο, που ήταν ένα θεαματικό κάρφωμα.

Το προπονητικό team του B.A.O. Basketball Camp ευχαριστεί τον Χρήστο Ταπούτο για την τιμή που τους έκανε και του εύχεται να έχει πάντα επιτυχίες στην μεγάλη καριέρα του.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια