Παπαγιάννης: «Θέλουμε το χρυσό»

Η Εθνική Εφήβων απέχει 40 λεπτά από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βόλου και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA Europe στο μυαλό των διεθνών δεν υπάρχει τίποτε άλλο παρά μόνο το χρυσό μετάλλιο.







Αρχικά, ο διεθνής σέντερ δήλωσε: «Έχουμε πει από την πρώτη στιγμή πως θέλουμε το χρυσό. Περιμέναμε γι αυτό τα τελευταία τρία χρόνια», για να προσθέσει λίγο αργότερα «Κάθε φορά παίζαμε στον μικρό τελικό. Έχουμε χάσει τρεις φορές σε ημιτελικό και δύο σε μικρό τελικό. Τώρα θέλουμε τον τίτλο. Ξέρουμε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα παίξουμε στη Β’ Κατηγορία ως Νέοι Άνδρες. Οπότε είναι μία καλή ευκαιρία να πάρουμε το χρυσό εδώ».

Για τον θηριώδη σέντερ μίλησε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου «Είναι πολύ έξυπνος παίκτης κι εξαιρετικός αμυντικός. Αν είναι συγκεντρωμένος στο πίσω μέρος του παρκέ, τότε μιλάμε για τον καλύτερο αμυντικό του κόσμου. Ξέρει πως πρέπει να κάνει κάποια πράγματα στην επίθεση, ειδικά στο low post. Κάνει καλά σκριν, έχει καλά χέρια και μπορεί να τελειώσει ιδανικά κάθε φάση που θα πάρει. Είναι νέος ακόμη. Είναι δύσκολο για παιδιά της ηλικίας του να παίζει καλά κάθε μέρα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια