Χρειάστηκε παράταση ο Αθηναϊκός απέναντι στην εκπληκτική Νίκη Λευκάδας

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο κλειστό του Βύρωνα, όπου ο Αθηναϊκός δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στη Νίκη Λευκάδας και επικράτησε με 90-87 στην παράταση. 







Η ομάδα του νησιού του Ιονίου άγγιξε τη νίκη, όμως η γηπεδούχος κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας, με βολές της Σερίζ Ντάνιελ, 13” πριν από το τέλος του αγώνα. 

Στην τελευταία φάση του αγώνα, μάλιστα, η Νίκη είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όμως η Νιξίνα βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα κράτησε ζωντανή την ομάδα της.

Στην παράταση οι γηπεδούχες ήταν πιο ψύχραιμες και παρά τις προσπάθειες των παικτριών της Νίκης, πανηγύρισαν εκείνες την πρόκριση. Παίκτρια-κλειδί για τον Αθηναϊκό ήταν η Νιξίνα, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο το κενό της Μοντγκόμερι, που «φορτώθηκε» με φάουλ από πολύ νωρίς. Από εκεί και πέρα, πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Σπαθάρου, Κεχαγιά και Ντάνιελ. Από τη Νίκη ξεχώρισαν οι δύο ξένες και ι Χαιριστανίδου, Ισκίογλου.

Δεκάλεπτα: 26-17, 47-38, 59-61, 79-79 (κ.α.), 90-87
Διαιτητές: Δαρλαμήτσος-Καρακάσης
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλογερόπουλος-Χρυσοβιτσιάνος): Σπαθάρου 16 (2), Σταμάτη 2, Λουκάτου 5 (1), Κεχαγιά 24 (2), Νιξίνα 12, Μοντγκόμερι 10, Ντάνιελ 21 (1).
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Βαφειάς-Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 17, Καμπουράκη 4, Γράψα 2, Κρητικού, Ψυχογιού 7 (1), Ισκιόγλου 12, Σμιθ 17 (2), Κρουκ-Ουίλλιαμς 28 (2).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια