Εξόρμηση της Ακαδημίας Αθλος Αλεξάνδρειας στα Ιωάννινα-Φωτορεπορτάζ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του Αθλου στην περιοχή της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας. Στο τριήμερο ταξίδι της Ακαδημίας της Αλεξάνδρειας συμμετείχαν 45 αθλητές των τμημάτων μίνι 1, μίνι 2 και του προμίνι-τζούνιορ. Συνόδευε όλο το προπονητικό τιμ της Ακαδημίας καθώς και πάνω από 30 γονείς.

Την πρώτη μέρα του ταξιδιού, την  Μ. Δευτέρα, ο Άθλος συναντήθηκε στο κλειστό των Ιωαννίνων με την ομάδα του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων. Τα παιχνίδια και των τριών τμημάτων ήταν πολύ ανταγωνιστικά και ιδιαίτερα το ματς του μεγάλου μίνι είχε αγωνιώδη εξέλιξη με τον Άθλο να παίρνει τη νίκη στα τελευταία λεπτά.

Η αποστολή αφού ξεκουράστηκε στο πολύ άνετο και φιλόξενο ξενοδοχείο «Epirous Palace» την επόμενη μέρα, τη Μ. Τρίτη, ξεναγήθηκε το πρωί στο σπήλαιο του Περάματος και το ιστορικό κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων και το απόγευμα επισκέφθηκε την Ηγουμενίτσα, όπου και αγωνίστηκε με τις ομάδες του τοπικού Πρωτέα. Και σε αυτή τη συνάντηση οι αγώνες είχαν πολύ υψηλό επίπεδο με το κοινό που παρακολούθησε τα παιχνίδια να χειροκροτεί συχνά τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών. Την καλύτερη εμφάνιση σε αυτό το τουρνουά έκανε το μίνι 2 (γεν.2003-04) που κέρδισε την πολύ δυνατή ομάδα της Ηγουμενίτσας.

Την Μ. Τετάρτη το πρωί η αποστολή αναχώρησε από την βάση της και ταξίδεψε στα Γρεβενά όπου και αντιμετώπισε τον Πρωτέα Γρεβενών μια ομάδα με πλούσια δραστηριότητα και πολύ καλά αποτελέσματα στα τμήματα υποδομών. Σε μια πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία τρία φιλικά παιχνίδια με τα μικρά του Αθλου (γεν. 2005-06) να κερδίζουν τις εντυπώσεις και την επιβράβευση όλων.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Ακαδημία Άθλος επέστρεψε στην Αλεξάνδρεια με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις από το συγκεκριμένο τριήμερο. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι νεαροί αθλητές του Αθλου ήταν ιδιαίτερα δυνατές καθώς και η δυνατότητα που τους δόθηκε να περάσουν πολλές ακόμα στιγμές μαζί, αγωνιστικές αλλά και χαλάρωσης. Τα παιχνίδια που έδωσαν ήταν εξαιρετικά δυνατά και σίγουρα , σε μια νεκρή αγωνιστικά περίοδο, τους βοήθησαν να παραμείνουν σε εγρήγορση.

Το ίδιο ευχάριστα πέρασαν και οι γονείς που συνόδευσαν την αποστολή, οι οποίοι εκτός από το ότι καμάρωσαν τα παιδιά τους αγωνιζόμενα, διασκέδασαν, έγιναν μια παρέα και έζησαν με τα παιδιά τους όμορφες στιγμές.

Η Ακαδημία Αθλος ευχαριστεί τις ομάδες του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, του Πρωτέα Ηγουμενίτσας και του Πρωτέα Γρεβενών για τη φιλοξενία και την πολύ μεγάλη εξυπηρέτηση σε ότι χρειαστήκαμε στο ταξίδι μας. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών και τους αθλητές που συμμετείχαν και σε αυτή την εξόρμηση του συλλόγου και κέρδισαν τον θαυμασμό των γονέων και των υπευθύνων όλων των ομάδων που επισκεφθήκαμε για τη μεγάλη και δυναμική συμμετοχή τους.

Επίσης άξιο αναφοράς είναι ότι το όνομα της πόλης της Αλεξάνδρειας μέσω της πολύ δυναμικής και άκρως επιτυχημένης παρουσίας τόσων αθλητών ,γονέων και προπονητών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας γίνεται ευρύτερα γνωστό και προβάλλεται με πολύ θετικό τρόπο.






















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια