Φινάλε με ήττα για το Νέστωρα

Με ήττα έκλεισε πριν από μία εβδομάδα το πρωτάθλημα ο Νέστωρας, από τους Λέοντες με 59-55. Σε ένα ματς με πολλή ρέγκε και κόσμο στις κερκίδες, έγινε μια δυνατή μάχη, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και το τελικό σφύριγμα να βρίσκει νικητές με διαφορά στήθους τους Λέοντες.




Όπως γράφουν στην σελίδα τους οι ηττημένοι, «βρεθήκαμε πίσω μέχρι και με δέκα πόντους στο πρώτο ημίχρονο, στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως και επτά λεπτά πριν το τέλος ήμασταν οκτώ πόντους μπροστά. Στο σημείο εκείνο κάναμε το κάτι παραπάνω, δεν προστατέψαμε την μπάλα όπως έπρεπε, δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να ξαναμπούν στο ματς και στο τέλος να φύγουν νικητές.

Η χρονιά μπορεί να έκλεισε με ήττα, η γενικότερη αίσθηση όμως που αφήνει είναι άκρως ικανοποιητική, αφού δημιουργήθηκε μια "παρέα", με όλη τη σημασία της λέξης, από παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και σέβονται ο ένας τον άλλον. Τα θεμέλια μπήκαν, ο σκελετός έχει φτιαχτεί, δυο τρεις προσθήκες που θα γίνουν κατά τη διάρκεια των μεταγραφών θα μας βρουν την επόμενη σεζόν έτοιμους να ξεκινήσουμε από άλλη βάση την προσπάθεια ανάκαμψης.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα μπαράζ ανόδου. Ως ομάδα και λόγω ιδιαίτερων δεσμών που υπάρχουν, ελπίζουμε ο Πυρσός Αγ. Τριάδος να πάρει την άνοδο...».

ΛΕΟΝΤΕΣ (Σταματάκης): Κελεσίδης 22 (3), Γατούδης 2, Νικέζης 7 (1), Σταματάκης 4, Παπανικολάου 2, Αλελλιώτης 2, Σουλεμεζίδης 14, Μπαχτσιαβάνης 2, Αλμπανίδης 2
ΝΕΣΤΩΡ (Ζωγράφος): Πατσογιάννης, Ζωγράφος 14 (3), Δουλγέρης 10 (1), Κοτσάνος 12 (1), Μέρτζιος, Ρηγίνος 5 (1), Πισχιτζής, Κατιγκάς 14 (2).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια