Συνεχίζει ο Οκλαλιώτης στην Χαλκηδόνα-Επιστρέφει ο Δημήτρης Τουλούμης-Ανανέωσαν έξι, αποχώρησαν τρεις

Το σκεπτικό της διοίκησης της Χαλκηδόνας για την ομάδα της νέας σαιζόν είναι να επανέλθουν στον παλιό καλό εαυτό τους, με τις υψηλές φιλοδοξίες, την μεγάλη μαχητικότητα και το προφίλ ενός συλλόγου γεννημένου πρωταγωνιστή με στόχο την πρώτη τριάδα, ή και γιατί όχι την πρώτη δυάδα.








Όπως γράφει το http://www.infobasket.gr «το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή είναι η συμφωνία παραμονής με τον προπονητή Ανδρέα Οκλαλιώτη ο οποίος σίγουρα έχει μερίδιο επιτυχίας στην παραμονή της ομάδας και αυτό μέτρησε σημαντικά στα υπέρ του.

Επόμενος στόχος όσον αφορά τις σημαντικές αποφάσεις της επόμενης ημέρας ήταν οι παίκτες που κράτησαν την ομάδα στην… επιφάνεια και τελικά μακριά από τον «πυθμένα» του βαθμολογικού πίνακα. Συμφώνησαν λοιπόν για να παραμείνουν στην Χαλκηδόνα και την νέα χρονιά οι Σάββας Μαρκίδης, Λάζαρος Σιδηρόπουλος(φαντάρος αλλά θα βοηθήσει) Κώστας Μαραπίδης, Ξενοφών Λαϊδης, Χάρης Μπατάκας (αρχηγός), Νίκος Μακαλέκας.

Σε συζητήσεις βρίσκονται στην ομάδα με τον έμπειρο Πέτρο Μάντσο ο οποίος έπαιξε τον δικό του σημαντικό ρόλο στον δεύτερο γύρο και πολύ πιθανόν μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρχουν νεώτερα ενώ οι διοικούντες ενδιαφέρονται να συνεργαστούν και την νέα χρονιά με τον Βασίλη Σεφερίδη. Διοίκηση και παίκτης τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα αλλά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία πρέπει να δεχτεί και ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου στον οποίο ανήκει ο παίκτης.

Οι υπεύθυνοι της Χαλκηδόνας μετά την παραμονή ενός μεγάλου μέρους του περσινού κορμού της ομάδας αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη συνεργασία με τους Βασίλη Δέτσικα, Σάββα Παπαδόπουλο και Γιάννη Αλεξιάδη ο οποίος ήταν δανεικός από την Σίνδο και γύρισε στην ομάδα του. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία όπως ανακοίνωσαν ευχαριστεί τους παίκτες για όσα πρόσφεραν στο σωματείο και τους εύχεται καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνουν από δω και πέρα.

Όμως η μεγάλη επιστροφή ήταν άλλη και μιλάμε για τον Δημήτρη Τουλούμη. Έναν από τους πολύ μεγάλους πρωταγωνιστές την φετινή χρονιά στην Γέφυρα με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα και άνοδο, έναν από τους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας ο οποίος πιστεύουν και περιμένουν όλοι να είναι μια πολύ ουσιαστική μεταγραφή που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην δυναμική πορεία της νέας του ομάδας. Αυτή μάλιστα είναι η τρίτη φορά που ο πετυχημένος παίκτης θα συνεργαστεί με την Χαλκηδόνα και όλοι λένε τρίτη και καλύτερη! Η τελευταία ήταν συγκεκριμένα πριν από τρία χρόνια.


Αυτό που πλέον απασχολεί την διοίκηση της Χαλκηδόνας είναι η απόκτηση άλλων δύο καλαθοσφαιριστών, ενός έμπειρου γκάρντ και ενός σέντερ. Οι παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα έχουν εντοπιστεί, οι διαπραγματεύσεις έχουν αρχίσει και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια