Πήρε το ντέρμπι με τον Προμηθέα Πάτρας το παιδικό της Καλαθοσφαιρικής Ακαδημίας Αθηνών-Ο Αρης θέλει νίκη με έξι πόντους αύριο επί της ομάδας του Κώστα Παρταβούκα για να ελπίζει για τον τίτλο-Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Υστερα από συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα η Καλαθοσφαιρική Ακαδημία Αθηνών επικράτησε με 60-50 του Προμηθέα Πάτρας και πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια.






Το αποτέλεσμα του αγώνα βολεύει τον Αρη που χρειάζεται νίκη με διαφορά έξι πόντων επί της ομάδας της Αθήνας στο αυριανό παιχνίδι για να έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ (26-27). Στο τρίτο δεκάλεπτο η Ακαδημία Αθηνών με πρωταγωνιστές τους Προίσκο και Αρσενόπουλο κατάφερε να πάρει προβάδισμα +7 (48-41 στο 30’). Στην τελευταία περίοδο ο Προμηθέας με πρωταγωνιστή τον Σανδραμάνη προσπάθησε να κάνει και πάλι την ανατροπή αλλά έδειξε να μείνει από λύσεις και δυνάμεις. Έτσι ήρθε φυσιολογικά το τελικό σκορ.

Δεκάλεπτα: 12-13, 26-27, 48-41, 60-50
Διαιτητές: Παγώνης-Καλογερόπουλος
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ (Παταβούκας): Ηλιόπουλος Δ., Νάσσου, Γιαννόπουλος 5(1), Ηλιόπουλος Ν. 1, Κολτήρης, Προίσκος 21(2), Αρσενόπουλος 18(2), Παπαγεωργίου 15(2), Καραγιώργης.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Ελευθεριάδης): Βλάσιος 6(2), Πατσαντζόπουλος 6, Κατσουλάκος 5(1), Σανδραμάνης 18(2), Γκάτζιος 10, Μπαρδάκας 5. 






























Τα θέματα του 43ου Πανελληνίου Παίδων είναι μια προσφορά:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια