Νέα διοίκηση στους Μαχητές Δόξας Πεύκων-Πρόεδρος ο Αγγελος Παντέλογλου-Οι πρώτες του δηλώσεις

Με επιτυχία και σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ των Μαχητών Δόξας Πεύκων. Το νέο ΔΣ ανανεώθηκε κατά τα 5/9 του δίνοντας έτσι μια ανανεωτική πνοή στο σύλλογο. Νέος πρόεδρος του ΔΣ εξελέγη ο Άγγελος Παντελογλου.





Αρχικά έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σωματείο παρά τη συμμέτοχη του φέτος στην Α2 δεν έχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή. Αφού απαλλάχθηκε η προηγούμενη Διοίκηση προχώρησε το σκέλος των εκλογών με 5 νέες υποψηφιότητες. Οι πρώτοι 9 σε ψήφους θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ μας που αφού συγκροτήθηκε σε σώμα στη πρώτη του συνεδρίαση, κατέληξε σε αυτή τη σύνθεση:

Άγγελος Παντελογλου Πρόεδρος ΔΣ- κάτοικος Πεύκων, Χημ. Μηχανικός Διευθυντής Παραγωγής
Δημήτρης Κοροκυθακης Αντιπρόεδρος - κάτοικος Πεύκων, Βιοτέχνης
Μιχάλης Ευθυμιάδης Γεν. Γραμματέας- κάτοικος Συκεων, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Πρόδρομος Σαμουρκασιδης Ταμίας -κάτοικος Συκεων, Ιδιοκτητης εμπορικής εισαγωγικης
Ιωάννης Μπουτσικος Έφορος - κάτοικος Πεύκων, οικονομολόγος-Ορκωτός Ελεγκτής-Λογιστής
Νίκος Καλλινικιδης Έφορος-κάτοικος Πεύκων, Οικονομολόγος-Επιχειρηματίας
Παρασκευή Γενιτσαρη Έφορος-κάτοικος Πεύκων, Δικηγόρος
Παναγιώτης Βασιλείου Έφορος-κάτοικος Πεύκων, Γυμναστής
Βασιλική Ασαριδου Έφορος-κάτοικος Πολίχνης, Κοινωνική Λειτουργός

Ο νέος πρόεδρος του ΔΣ Άγγελος Παντελογλου έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να εκπροσωπώ αυτό το σύλλογο από τη θέση του Πρόεδρου του ΔΣ. Ποτέ στα χρονικά του συλλόγου δεν υπήρχε μονοπρόσωπη διοίκηση οπότε την πρόταση και των υπολοίπων μελών του ΔΣ τη δέχτηκα με χαρά γιατί και εγώ αισθάνομαι περισσότερο μέλος μιας ομάδας παρά αρχηγός ενός συνόλου.

Είμαι χαρούμενος γιατί στην ομάδα μας προστέθηκαν νέοι άνθρωποι, με καινούργιες ιδέες με  όρεξη και  όραμα. Αυτοί θα μας βοηθήσουν την επόμενη μέρα στην οποία θέλουμε να δούμε το σύλλογο να σταθεροποιείται στις υψηλές εθνικές κατηγορίες. Ο πήχης είναι ήδη πολύ ψηλά με τις επιτυχίες των τελευταίων 3 ετών. Ο σύλλογος έχει κάνει πολλά βήματα από το 2009 που  εγώ αγωνιζόμουν εδω σαν αθλητής και έχει πλέον μια ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα, πολύ διαφορετική από το γενικό σύνολο την οποία και υπηρετεί πιστά.

Αυτό που θέσαμε σαν πρώτο στόχο είναι να βάλουμε τα θεμέλια η ομάδα μας πανελληνίως να αποτελεί πραγματικό εφαλτήριο για τους νέους αθλητές πριν το μεγάλο τους βήμα στην Α1 εθνική κατηγορία. Αυτό θα προσπαθήσουμε και φέτος. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις για το μπατζετ της ομάδας και τις γενικές της κατευθύνσεις οπότε από εβδομάδα θα αρχίσουν να γίνονται και οι σχετικές ενέργειες.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε βεβαίως είναι να διοργανώσουμε το Σεπτέμβριο σε συνεργασία με την ΕΟΚ, ένα τουρνουά 3on3 στα Πεύκα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εις τη μνήμη του εκλιπόντος προκάτοχου μου, του Αθανασίου Κρητικοπουλου, τον όποιο πάντα θα θυμόμαστε με αγάπη.

Στο τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μελή του ΔΣ που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας. Σεβόμαστε απόλυτα, αν και μας λυπούν, τις αποφάσεις κάποιων φίλων να απέχουν είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους. Το έργο τους και η συνεισφορά τους είναι μεγάλη και θα είναι οδηγός μας για το μέλλον». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια