Πρεμιέρα απέναντι στην ΠΓΔΜ για την Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα-Γερεουδάκης: «Να ξεκινήσουμε με νίκη»

Τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα B’ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στο Σεράγεβο αρχίζει αύριο η Εθνική Νεανίδων.







Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να μπει με το… δεξί στους αγώνες απέναντι στην ΠΓΔΜ (19.45) κάνοντας την καλύτερη δυνατή πορεία με αρχικό στόχο την πρόκριση στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα συμμετέχει στον Γ’ Όμιλο και θα έχει αντιπάλους εκτός από την ΠΓΔΜ τις Εσθονία, Ιρλανδία και Αγγλία, με τις δύο πρώτες ομάδες να προκρίνονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Έχουμε προετοιμαστεί όσο γίνεται καλύτερα για τους αγώνες αυτούς. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη στον όμιλο απέναντι σε μια άγνωστη για μας ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να πιέσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την αντίπαλό μας. Κάθε παιχνίδι, πάντως, είναι διαφορετικό, κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και αυτό έχω επισημάνει στις παίκτριες μου. Θέλουμε να περάσουμε στην οκτάδα και από εκεί και πέρα βλέπουμε…»,  ήταν τα λόγια του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Γερεουδάκη ενόψει της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια