Ενίσχυση με εμπειρία από τον Γκιουλέκα για τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς

Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς ανακοίνωσε άλλη μια δυνατή προσθήκη για την σεζόν 2016-17, καθώς η ομάδα ενισχύεται με τον έμπειρο παίκτη, Βασίλειο Γκιουλέκα (PG, 1.76, 1973).











Ο αθλητής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΠΟ Ξηροκρήνης, ΑΣ Αποκάλυψη, Πειραματικό και Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο εργασιακό πρωτάθλημα με την ομάδα της EPSILON NET (Β’ Κατηγορίας) όπου συνέβαλε τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας στην Α’ Κατηγορία.

Με τον προπονητή της ομάδας, Σταύρο Ταξιλταρίδη γνωρίζονται αρκετά χρονιά αν και ποτέ δεν είχαν την τύχη να είναι συμπαίκτες. Είπαν φέτος ότι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να συνεργαστούν. Ο αθλητής συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας τον Μάιο και Ιούνιο όπου είδε οργανωμένο περιβάλλον και καλό κλίμα.

Ο Γκιουλέκας αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα καθώς διακρίνεται για την καλή οργάνωση και το… control παιχνίδι του σε δύσκολες καταστάσεις. Το Δ.Σ του Ποσειδώνα Καλαμάρια υποδέχεται με χαρά την προσθήκη του Βασίλη και του εύχεται καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια