Κουφογιάννη: «Πρωταρχικός στόχος η παραμονή και η εδραίωση του Αρη εκεί που ανήκει»

Η Ηρώ Κουφογιάννη, η νέα αθλήτρια του Αρη, έδωσε μία συνέντευξη στο επίσημο fb page της ομάδας ARIS Women Basketball CLUB μετά την πρώτη προπόνηση. Να τι δήλωσε:

Πέρσι ήσουν στο εξωτερικό. Πως και αποφάσισες να επιστρέψεις στην Ελλάδα και να έρθεις στον Αρη;

"Όταν δέχεσαι πρόταση από μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν τον Αρη, η αποδοχή της είναι μονόδρομος».

Ποιες οι διαφορές, αν υπάρχουν, στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ με το Ελληνικό πρωτάθλημα και πως ήταν η εμπειρία σου στο εξωτερικό;

«Δεν θα είχε να ζηλέψει κάτι το ελληνικό πρωτάθλημα από τα πρωταθλήματα του εξωτερικού, αν η προβολή του ήταν μεγαλύτερη και ότι συνεπάγεται από αυτό».

Πες μας λίγα λόγια για την πρώτη της ομάδας.

«Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας κινήθηκε σε ένα ευχάριστο και χαλαρό κλίμα, ήταν μια προσαρμογή μετά τις διακοπές. Σε όλα τα κορίτσια και το τεχνικό επιτελείο υπήρχε διάθεση και όρεξη για δουλειά».

Ποίος είναι ο στόχος της ομάδας;

«Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία οπότε πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή και η εδραίωση του Αρη εκεί που ανήκει. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει είναι καλοδεχούμενο».

Ποίος είναι ο δικός σου στόχος;

«Προσωπικός στόχος είναι να βοηθήσω στα μέγιστα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Τι έχεις να πεις στον κόσμο του Αρη ώστε να έρχεται στο γήπεδο και να σας στηρίζει;

«Ο κόσμος πάντα είναι ο έκτος παίκτης. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον κόσμο του Αρη που είναι συνδεδεμένος με την ιστορία του συλλόγου. Καλώ όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας».

Μια ευχή για την νέα χρονιά;

«Αρχικά να έχουμε μια καλή χρονιά, να είμαστε υγιείς χωρίς τραυματισμούς και στη συνεχεία να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια