Πρώτη συνάντηση για τους άνδρες του Παναθλητικού Πειραματικού Συκεών- Γυμναστής ο Γιάννης Τσιτσιλιάνος-Φωτορεπορτάζ και βίντεο με το προπονητικό τιμ

Την πρώτη τους επαφή μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είχαν διοικούντες και προπονητικό team με τους άνδρες της ομάδας.

Προπονητές και διοίκηση έδωσαν τις πρώτες οδηγίες για φέτος , καθώς και το πως θα λειτουργεί η ομάδα κατά τη φετινή περίοδο.

Μια περίοδο η οποία θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις και περισσότερες απαιτήσεις από την περσινή χρονιά, καθώς οι πρωταθλητές θα αγωνίζονται στη Γ” Εθνική κατηγορία.

Γυμναστής ο Γιάννης Τσιτσιλιάνος

Μετά από συντονισμένες κινήσεις , η διοίκηση κατάφερε να εντάξει στο προπονητικό team  της ομάδας μας έναν άνθρωπο που ανήκει στην ελίτ των γυμναστών και έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Ο Γιάννης Τσιτσιλιάνος μετά την περσινή συνεργασία με την ομάδα μας , μόνο στο στάδιο της προετοιμασίας , έδειξε τα καλύτερα δείγματα γραφής . Βοήθησε απίστευτα στη φυσική κατάσταση των παικτών και φυσικά τα αποτελέσματα φάνηκαν μέσα στο γήπεδο.

Ο Γιάννης Τσιτσιλιάνος τη φετινή περίοδο θα είναι όχι μόνο γυμναστής του ανδρικού τμήματος αλλά θα υποστηρίζει και τα τμήματα των εφήβων αλλά και των Κ20.

Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται να είναι υγιής.

Ο Γιάννης Τσιτσιλιάνος είναι γυμναστής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης . Πρωταθλητής Ελλάδος στίβου. Καθηγητής φυσικής αγωγής. Προπονητής φυσικής κατάστασης ομάδων και αθλητών. Συνεργάστηκε με ομάδες όπως ο Ερμής Λαγκαδά, Μακεδονικός, Αίας Ευόσμου κ.τ.λ.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια