Ανοδος στη Β΄ Εθνική για τον Αίαντα Ευόσμου-Στο τοπικό της ΕΚΑΣΔΥΜ δήλωσε συμμετοχή το Αργος Ορεστικό-Η επίσημη ανακοίνωση

Νέες ανακατατάξεις έρχονται στα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών. Το Άργος Ορεστικό δήλωσε θέση στο τοπικό πρωτάθλημα κάτι που σημαίνει ότι την θέση του στον Βόρειο όμιλο της Β Εθνικής παίρνει ο Αίαντας Ευόσμου με βάση την κατάταξη της περασμένης χρονιάς.









Η επίσημη ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων αδυνατεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Η ομάδα μας από τη νέα αγωνιστική χρονιά 2016-2017 θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο που στήριξε όλη την πορεία της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, όπως και όλους τους χορηγούς που μας εμπιστεύθηκαν.

Η αγάπη του κόσμου για την ομάδα αλλά και η δουλειά των ανθρώπων που την πλαισίωναν την έφεραν ακόμα και προ των πυλών της Α2 εθνικής κατηγορίας, δυστυχώς όμως οι οικονομικές συγκυρίες ανάγκασαν την ομάδα μας σ’ ένα καινούριο ξεκίνημα με σκοπό στο μέλλον να επιστρέψει πιο δυνατή και έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση.


Με τιμή το ΔΣ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια