Αρχισε ο Ερμής Λαγκαδά-Τι δήλωσαν Γρηγορούδης και Αγγέλης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του Ερμή Λαγκαδά για τη σαιζόν 2016-17 με όλο το ρόστερ να δίνει το παρόν.










Η προπόνηση έλαβε χώρα παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, εκ μέρους της οποίας ο πρόεδρος Γιώργος Γρηγορούδης απηύθυνε χαιρετισμό στους παίκτες και το προπονητικό team καλωσορίζοντας τους για τη φετινή χρονιά.

Ο κ.Γρηγορούδης μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά τόσο η δική μου όσο και των υπολοίπων μελών της Διοίκησης να σας ξαναβλέπουμε μέσα στο παρκέ έτοιμους για τη νέα χρονιά και πάνω από όλα υγιείς. Οι ευχές όλων μας είναι να κυλήσει όσο το δυνατόν καλύτερα η φετινή σαιζόν, χωρίς τραυματισμούς και μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα όπως και η περσινή. Ο βασικός κορμός της ομάδας μας παρέμεινε ο ίδιος και πιστεύω ότι με την προσθήκη τόσο των νέων παιδιών από τα τμήματα υποδομής, όσο και του Μάρουσιτς η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Θα είμαστε δίπλα σας ως Διοίκηση σε οτιδήποτε χρειαστείτε, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».

Το παρόν έδωσε και όλο το προπονητικό team:

Head Coach: Βασίλης Αγγέλης
Α' Βοηθός: Γιώργος Γεράσης
Β' Βοηθός: Σωτήρης Σπασέγκος
Γυμναστής: Αποστόλης Ασίκης

Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Αγγέλης μιλώντας στους παίκτες ανέφερε τα εξής:

«Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες, τόσο στον καθένας σας ξεχωριστά όσο και στην ομάδα μας ως σύνολο. Είμαι σίγουρος ότι η φετινή χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη από την προηγούμενη, καθώς όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας πλέον καλά» και συνέχισε σημειώνοντας: «Θα πρέπει να είμαστε όλοι ιδιαίτερα ευτυχείς που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ένα σωματείο όπως είναι ο Ερμής, που έχει τη δική του ιστορία στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, με μια πορεία ετών στις εθνικές κατηγορίες της χώρας την οποία καλούμαστε να συνεχίσουμε». Κλείνοντας ο Β. Αγγέλης αναφέρθηκε μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό team στο πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες με διπλές προπονήσεις για όλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια