Καλή πορεία και ελκυστικό μπάσκετ οι στόχοι του Έσπερου Πάτρας-Μαρλαφέκας: «Πίστη στην ομάδα»

Καλή πορεία και ελκυστικό μπάσκετ είναι οι στόχοι που οριοθετήθηκαν στην πρώτη προπόνηση του Έσπερου ΑΟΠΑ. Ο Σπύρος Γκοργκόλης στην έναρξης της προετοιμασίας του συλλόγου είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, δίνοντας το στίγμα της νέας περιόδου.





«Στόχος μας είναι να παίξουμε ελκυστικό και σύγχρονο μπάσκετ και αυτό να συνδυαστεί με καλή πορεία. Ο σχεδιασμός υλοποιήθηκε σύμφωνα με τα όσα είχαμε προγραμματίσει και για αυτό υπάρχει αισιοδοξία και ενθουσιασμός. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς. Όλα τα άλλα με δουλειά και προσήλωση στο στόχο θα γίνουν», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, που θα έχει στο πλευρό του τον Γιάννη Μπαζίνα και γυμναστή τον Αποστόλη Σάκαρη.

«Πίστη στην ομάδα»

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα», όπου και θα πραγματοποιηθεί μεγάλο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας. Παρών στην πρώτη του Έσπερου ΑΟΠΑ έδωσε κι ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Μαρλαφέκας τονίζοντας: «Έχουμε πίστη στην ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι για την συγκρότηση του ρόστερ μας με παιδιά από την Πάτρα και τις γύρω περιοχές και με παιδιά, τα οποία στην συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα ή έχουν βγει από τα σπλάχνα του συλλόγου. Στόχος μας είναι να δώσουμε και πάλι χρόνο και χώρο σε νέα παιδιά και σε δικά μας παιδιά και να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Θέλουμε την παραμονή στην Κατηγορία και το κάτι παραπάνω».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια