O Aθλος Aλεξάνδρειας στην κατασκήνωση Yuppi-Φωτορεπορτάζ

Από το Σάββατο 20/07 η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας με δυναμικό 42 αθλητών και 7 προπονητών-συνοδών βρίσκεται στην κατασκήνωση Yuppi camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

Ο στόχος της συγκεκριμένης αποστολής είναι η προετοιμασία των αθλητών-τριών για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η κοινωνικοποίηση και η ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος στα παιδιά καθώς και η ψυχαγωγία τους με τις πολλές δραστηριότητες ( θάλλασα, πισίνες, extreme sport ) που υπάρχουν και λειτουργούν στην κατάφυτη κατασκήνωση Yuppi Camp.

Στο καθαρά αθλητικό κομμάτι οι αθλητές και οι αθλήτριες γυμνάζονται με πρόγραμμα διπλών προπονήσεων στις άρτιες εγκαταστάσεις της Yuppi camp, που περιλαμβάνει Μπάσκετ και ανάπτυξη της φυσικής τους κατάστασης, κάτω από την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας κ.Αγγέλη και των έμπειρων συνεργατών του (προπονητών και του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης Ν.Μπελαγιάννη).

Η παιδική ομάδα του Άθλου έδωσε ήδη ένα φιλικό παιχνίδι την Κυριακή 21/08 με την αντίστοιχη του Α.Ο. Αρετσού Καλαμαριάς ( κέρδισε 30-26 ) και την ομάδα του Π.Κ. Νεάπολης που κι αυτή προετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις της Yuppi camp.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας της Ακαδημίας Άθλος Αλεξάνδρειας στη Yuppi camp ολοκληρώνεται το Σάββατο 27/08/2016 με την επιστροφή της αποστολής στην Αλεξάνδρεια.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια