Μαλτέζος: «Με το καλημέρα; Ελεος…»-Καταγγελία για αντικανονική συμμετοχή παίκτη στο πρωτάθλημα εφήβων

Από τον προπονητή του εφηβικού τμήματος των Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Χριστόδουλο Μαλτέζο πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι καταγγελία:

«Με το καλημέρα; Ελεος…

Αναφέρομαι στον εντός έδρας αγώνα του εφηβικού μας τμήματος με την Αναγέννηση Φλόγας (53-58), στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την φαεινή ιδέα να χρησιμοποιήσουν και έναν αθλητή γεννημένο το 1998 (σ.σ. γεννημένοι το 1999 και νεότεροι μπορούν να λάβουν μέρος).

Για κακή τους τύχη λοιπόν, είχα συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο αθλητή σε παλαιότερη ομάδα, οπότε ήξερα την ακριβή ηλικία του… Το ανέφερα στην γραμματεία στο τέλος του α΄ δεκαλέπτου και ενημέρωσα τον συνάδελφο αντίπαλο προπονητή ότι γνωρίζω τον αθλητή…
Παρόλα αυτά ο αθλητής αγωνίστηκε κανονικά και στο β΄ δεκάλεπτο.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου επέμενα στον διαιτητή να επιληφθεί του θέματος. Έτσι, πήρε το δελτίο του αθλητή και τον ρώτησε τα ονόματα των γονιών του… Και για ευνόητους λόγους ο αθλητής δεν αγωνίστηκε στο β΄ ημίχρονο. Μέχρι εκείνη την ώρα είχε σκοράρει σχεδόν διψήφιο αριθμό πόντων.

Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι εξέλιξη θα είχε ο αγώνας, ούτε να εικάσουμε αν η διαφορά των πέντε πόντων με την οποία χάσαμε καθορίστηκε από τον συγκεκριμένο παίκτη. Μπορούμε όμως να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι εντελώς άδικο για τους αθλητές  μας και εντελώς απαράδεκτο από τον αντίπαλο προπονητή. Δημοσιεύουμε λοιπόν αυτό το γεγονός α) προς ενημέρωση των υπόλοιπων σωματείων και β) για να επισημάνουμε ότι το ροζ φύλλο είναι απόλυτα δελεαστικό για όλους μας, αλλά πάνω απ όλα είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια…» 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια