Δύο νίκες και τρεις ήττες στον δεύτερο όμιλο της Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών για το Πέρα

Μια μικρή αναδρομή στα πρώτα παιχνίδια του Πέρα δημοσιεύει το μπλογκ. Η χρονιά για την ομάδα ξεκίνησε με νέους παίκτες οι οποίοι ενσωματώθηκαν την τελευταία στιγμή. Ο κόουτς Καραμήτσος προσπάθησε να παντρέψει νέους και παλιούς.

Ηττα στο γήπεδο της Κλεάνθους (έδρα της ομάδας) από το φαβορί για άνοδο ΑΣΚ Λαγκαδά με το ΠΕΡΑ να παλεύει ως το τέλος τον αγώνα που έληξε τελικά με 54-66. Νικη στο ματς με Ελβετία στην κοινή έδρα με 46-62 και την τρίτη αγωνιστική ταξίδι στον Σταυρό. Με επτά παίκτες  (λόγω δουλειάς και μακρινής απόστασης), με σημαντικές ελλείψεις στους ψηλούς και ήττα με σκορ 70-63. Αν και σχεδόν σε όλο το ματς προηγούνταν στα τελευταία λεπτά υπέκυψε από τα φάουλ και την κούραση.

Ντέρμπι με εναλλαγές στο σκορ εντός έδρας με το κολλέγιο DΕΙ και ήττα στις λεπτομέρειες με 62-70. Την Πέμπτη το Πέρα νίκησε στο κλειστό της Κλεάνθους την ομάδα του ιστορικού Φιλίππου που κατέβηκε με έξι παίκτες.

Ετσι η ομάδα με σκορ 2-3 ανασυντάσσεται λόγω διακοπής με σκοπό να… πατσίσει τις εντός ήττες αρχής γενομένης με τον εντός έδρας αγώνα στην Κλεάνθους στις 7/11 με την ομάδα του Αριστοτέλη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια