Ανετη επικράτηση για τους νέους των Μαχητών Δόξας Πεύκων

Χωρίς πρόβλημα οι νέοι των Μαχητών Δόξας Πεύκων επικράτησαν  του Ερμή Λαγκαδά με 84-69.

Η νικήτρια ομάδα μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι και πήρε μια διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο την οποία και διατήρησε. Μεγάλη εμφάνιση από τους Χατζηκυριακίδη και Τάταρη για τα Πεύκα και από τους Μήνου και Μέλλιο για το Λαγκαδά. Ο αγώνας ήταν να διεξαχθεί στον Λαγκαδά, όμως μετά από συνεννόηση των δύο συλλόγων, έγινε αλλαγή έδρας με τον δεύτερο γύρο. Η διοίκηση της ομάδας των Πεύκων θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε για να διεξαχθεί το χθεσινό παιχνίδι. «Σας ευχαριστούμε για τις αγνές και σύμφωνες με το φίλαθλο πνεύμα διαθέσεις σας», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ευχαριστήριο που εξέδωσε.

Δεκάλεπτα: 22-11, 50-35, 69-53, 84-69
Διαιτητές: Κασόλης-Θρασυβουλίδης
ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ (Κουγιουμτζιδης): Χατζηκυριακίδης 30(5), Εφοπουλος, Βαρδης 9(1), Μπαδης 17(2), Κουτσουκιδης, Παγωνιδης 4, Σαρρηκωστας, Φουρκιωτης 2, Κοπαιλας, Ευαγγελοπουλος 2, Ταταρης 20.
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Σπασέγκος): Μηνου 28(4), Μελλιος 18(2), Καμπερης 7, Δημητρακοπουλος, Παπαδοπουλος, Σιμος 3, Καραποστολακης, Γαιννακουλας, Σπουργιτης 13, Δετσικας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια