Δουβίτσας: «Δυνατό τεστ, εν όψει Δάφνης το ματς με Ολυμπιακό»

Ως… αγώνα προετοιμασίας για τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου αντιμετωπίζουν στη Νίκη Λευκάδας την εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον Ολυμπιακό.

Οι νησιώτισσες γνωρίζουν τις δυσκολίες της αποστολής τους στο ΔΑΚ Γλυφάδας το Σάββατο (29/10, 14.30), εξ ου και στρέφουν από τώρα το βλέμμα τους στο εντός έδρας ματς που ακολουθεί με τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών (06/11, 15.00). Χαρακτηριστικές είναι, άλλωστε, οι δηλώσεις του προπονητή τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Το Σάββατο (29/10) αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και από τέτοιου είδους αγώνες μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε. Θα είναι ένα δυνατό τεστ εν όψει του πολύ δύσκολου αγώνα που έχουμε την επόμενη αγωνιστική στη Λευκάδα με αντίπαλο τη Δάφνη».


Δηλώσεις, από την πλευρά των παικτριών της Νίκης Λευκάδας, έκανε και η Μίσα Στάρα: «Το ματς του Σαββάτου (29/10) κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το επόμενο κόντρα στη Δάφνη. Πιστεύω ότι θα διορθώσουμε τα λάθη μας, θα προσπαθήσουμε να επανακάμψουμε μετά την ήττα μας στη Θεσσαλονίκη που ήμασταν άνευροι και θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια