Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα ο Γαλαξίας Αδένδρου

Ο Γαλαξίας Αδένδρου με ανακοίνωσή του «διαμαρτύρεται για την χθεσινή διαιτησία των κυρίων Γραικού και Καμηλαρη, οι οποίοι με τα σφυρίγματα τους κατόρθωσαν να εκνευρίσουν τους παίχτες μας και τους φιλάθλους μας με το να μην εφαρμόζουν απλά και σωστά τους κανονισμούς διαιτησίας τους οποίους διδάχτηκαν.

Αν κάποιος από την επιτροπή ορισμού διαιτησίας χθες παρακολουθούσε τον αγώνα θα χαρακτήριζε ως το δίδυμο της συμφοράς. Ειδικά δε ο κύριος Καμηλάρης ο οποίος δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσα χρόνια διαιτητεύει, πιστεύουμε ότι άμεσα πρέπει να παραδώσει την σφυρίχτρα.  Διότι ενδεχομένως αν διαιτητεύσει έτσι σε άλλο γήπεδο κάποιοι να μην μπορέσουν να κρατήσουν την υπομονή τους όπως συνέβει χθες με τους δικούς μας φιλάθλους οι οποίοι κράτησαν την ψυχραιμία τους. 

Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε στην επιτροπή διαιτησίας ότι ελπίζουμε να είμαστε εμείς το τελευταίο θύμα των δύο αυτών κυρίων και να μην τους ορίσουν ξανά να διευθύνουν και να κρίνουν αυτοί ένα σημαντικό και κρίσιμο όπως αποδεδείχθηκε αγώνα. 

Υ.Γ.:  Ο σύλλογος θα προβεί και στα αρμόδια όργανα προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή και συνέχεια του πρωταθλήματος .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια