Φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης και τις απονομές στο 18ο τουρνουά κορασίδων «Δημήτρης Σεϊτανίδης»-Πετρόπουλος: «Υψηλό το επίπεδο»- Μαρλαφέκας: «Είναι υποχρέωση μας»

Ο τεχνικός διευθυντής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Κώστας Πετρόπουλος, απένειμε το βραβείο της MVP του 18ου τουρνουά κορασίδων Δημήτρης Σεϊτανίδης, που διοργάνωσε ο σύλλογος της Πάτρας στην Λιλιάνα Καρακασίδου του Φάρου Κερατσινίου από μικροφώνου τόνισε:
«Το επίπεδο του τουρνουά ήταν υψηλό και απόλαυσα όλα τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για τη συνολική της παρουσία».

Μαρλαφέκας: «Είναι υποχρέωση μας»

Ο πρόεδρος του Έσπερου ΑΟΠΑ, Κώστας Μαρλαφέκας, στην ομιλία του με την ολοκλήρωση των αγώνων τόνισε:
«Για τη διοίκηση του συλλόγου μας η διεξαγωγή του συγκεκριμένου τουρνουά αποτελεί μια υποχρέωση και δέσμευση ταυτόχρονα, ότι κάθε χρόνο θα συνεχίσει να το πραγματοποιεί σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο.

Αποτέλεσε για όλους μας ιδιαίτερη τιμή η παρουσία στο τουρνουά μας των ομάδων κορασίδων του ΠΑΟΚ, του Πρωτέα Βούλας και του Φάρου Κερατσινίου. Παρακολουθήσαμε και τις τρεις ημέρες υψηλού επιπέδου αθλήτριες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους φίλους του αθλήματος, που γέμισαν το γήπεδο μας. Διαπιστώσαμε ότι τα τμήματα των υποδομών των ομάδων μας υπάρχουν αθλήτριες, πάνω στις οποίες μπορούμε να στηριχθούμε στο μέλλον.

Θέλω να πω στα κορίτσια του ΠΑΟΚ, του Πρωτέα Βούλας, του Φάρου Κερατσινίου και της δικής μας ομάδας ότι θα πρέπει πραγματικά να αισθάνονται πολύ τυχερά που μπορούν να παίζουν μπάσκετ, να γυμνάζουν το κορμί και το μυαλό τους δίπλα σε σημαντικούς ανθρώπους, δασκάλους που ξέρουν να διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος, αλλά και σωστές συμπεριφορές και αξίες. Και θέλω να παρακαλέσω όλους όσοι ασχολούνται με τη διοίκηση των σωματείων να σταθούν δίπλα σε αυτά τα κορίτσια, να τα στηρίξουν και να τους δώσουν όλη την αγάπη και τις ευκαιρίες που αξίζουν».










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια