Γκαγκαλούδης και Βασιλείου στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών του Ασβεστοχωρίου-Φωτορεπορτάζ

Με πολύ κέφι και πλούσια συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών του Ασβεστοχωρίου, που είχαν τη χαρά να φιλοξενήσουν δύο σπουδαίους ανθρώπους του χώρου . Τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, αθλητή του Ηρακλή, και τον Παναγιώτη Βασιλείου, υπεύθυνο φυσικής κατάστασης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μίλησε με τα παιδιά, αναφέρθηκε σε στιγμές της πλούσιας καριέρας του και έπαιξε μαζί τους βολές και τρίποντα. Ο Παναγιώτης Βασιλείου πραγματοποίησε μια προπόνηση φυσικής κατάστασης στα παιδιά του συλλόγου και απάντησε σε ερωτήσεις γονέων και παιδιών σχετικά με αυτό το κομμάτι της προπόνησης.

Στη συνέχεια είχαμε τον πολυαναμενόμενο αγώνα προπονητών-παικτών κόντρα στους γονείς με νικητές φυσικά τους πρώτους. Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα, αντάλλαξαν δώρα, πήραν συμβολικά δωράκια από την ομάδα και γεύτηκαν σπιτικές λιχουδιές πού είχαν ετοιμάσει μαμάδες αθλητών. Οι προπονήσεις για τη φετινή χρονιά ολοκληρώνονται την Τρίτη και την Τετάρτη.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια