Μαγαλιού: «Έχουμε αρχίσει να ανακάμπτουμε»

Τον καλό του εαυτό βρίσκει ο ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες αγωνιστικές έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, έχει αλλάξει εικόνα στο παρκέ και δείχνει πλέον ότι μπορεί να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία.

 Από τις αθλήτριες που έχουν βοηθήσει σε αυτή την αλλαγή είναι και η Αφεντούλα Μαγαλιού. Ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα και την περασμένη Κυριακή η απόδοσή της έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Κρόνο σταματώντας στους 28 πόντους. Η έμπειρη γκαρντ μίλησε για την επιτυχία της ομάδας της, την προσωπική της απόδοση και τους στόχους της φετινής χρονιάς.

-Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν όμως τώρα αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό του. Τι είναι αυτό που άλλαξε στην ομάδα;

«Είναι η αλήθεια ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλές καινούργιες παίκτριες. Θεωρώ ότι η  αλλαγή της ξένης παίκτριας βοήθησε σε αυτό το κομμάτι. Οι ξένες κάνουν τη διαφορά. Σιγά σιγά, πάντως, βρίσκουμε η μία την άλλη και αυτός είναι ο λόγος που η ομάδα ρολάρει».

-Η παρουσία σου ήταν καταλυτική στον αγώνα με τον Κρόνο. Περίμενες μια τόσο καλή εμφάνιση;

«Μέρα με τη μέρα αισθάνομαι και καλύτερα. Έχω προσαρμοστεί, έχω βρει τα πατήματα μου και μου ταίριαξε το συγκριμένο παιχνίδι. Υπήρξε βέβαια και η σημαντική βοήθεια των συμπαικτριών μου. Σε άλλη αναμέτρηση θα υπάρξει κάποια άλλη παίκτρια που θα σημειώσει τους περισσότερους πόντους της ομάδας».

-Ποιο είναι το «ταβάνι» των στόχων του φετινού ΠΑΟΚ;

«Σίγουρα στόχος μας είναι μια καλή πορεία. Δεν κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε, αλλά πλέον νομίζω ότι αρχίζουμε να ανακάμπτουμε. Δεν μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο, ωστόσο κάθε παιχνίδι εμείς το βλέπουμε ξεχωριστά. Σε κάθε αγώνα πηγαίνουμε για τη νίκη. Εμείς θέλουμε να παίζουμε όσο γίνεται καλύτερα».

-Ποια είναι η άποψή σου για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών;

«Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει με το ρόστερ που έχει και δεν μπορεί να χτυπηθεί. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλες διαφορές και έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν η μία την άλλη. Ο Κρόνος για παράδειγμα που αντιμετωπίσαμε την Κυριακή μπορεί να μην έχει κάνει νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο θεωρώ ότι μπορεί να ανακάμψει. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, γίνονται καλά παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον και αξίζει κανείς να τα παρακολουθεί».

-Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι απέναντι στη Νίκη Λευκάδας. Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξετε για να φτάσετε στο στόχο σας;


«Πρόκειται για ένα παιχνίδι «κλειδί» για μας. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση μέσα από την οποία, αν πάνε όλα κατ’ ευχήν, θα έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια