Προορισμός Κόζιτσε, στόχος η πρόκριση για τις γυναίκες του Ολυμπιακού

Με προορισμό το Κόζιτσε της Σλοβακίας και ενδιάμεση στάση με διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη, αναχώρησε το βράδυ η αποστολή της ομάδας γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (15/12) με την Γκουντ Έιντζελς για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup. Στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

O Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί την 2η προνομιούχο θέση που κατέχει με 8 βαθμούς στον 4ο όμιλο, έναντι της Γκουντ Έιντζελς που ακολουθεί με 7 πόντους και βρίσκεται στην 3η θέση.

Με βάση τα δεδομένα που προέκυψαν από τα παιχνίδια της προηγούμενης αγωνιστικής, εκτός από την νίκη, στον Ολυμπιακό αρκεί για να προκριθεί και η ήττα μέχρι και 7 πόντους διαφορά αφού είχε επικρατήσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με 85-78. Και αυτό γιατί μετά από την επικράτηση με 35 πόντους διαφορά  (93-58) στο προηγούμενο παιχνίδι με την Αλούιβεντ Μίσκολτς,  υπερτερεί στη διαφορά επίθεσης και άμυνας στον όμιλο που θεωρείται επόμενο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας. 


Από κει και πέρα την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι  Εύη Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Λινέτα Κάιζερ, Εβίνα Μάλτση, Πέλη Παπαμιχαήλ, Τάνια Χαλιβέρα, Λικέντρα Τζόνσον, Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, Στέλλα Φουράκη, Ζωή Δημητράκου, Ντονίκα Χόντζις και Στέλλα Καλτσίδου. Εκτός αποστολής έμειναν η Νατάσα Γκοτζή, η Μαρί-Ρόζα Μπόνη και η Αφροδίτη Κοσμά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια